ZNEBITE SE STRAHU

strah2ZNEBITE SE STRAHU (D.P.)

Na svetu je samo eno negativno čustvo: STRAH. In na svetu ni niti ene same slabe stvari, ki ne bi bila povezana s strahom. Niti ene. Tisto, česar se ne zavedate, vas obvladuje. Vedno smo suženj tistega, česar se ne zavedamo. Ko se nečesa zavemo, se tega osvobodimo.

Samo takrat, ko se bojite postanete jezni. Pomislite, v kakšnih okoliščinah ste bili zadnjič jezni? Kaj ste se bali izgubiti? Kaj ste se bali, da vam bo odvzeto?

Kaj pa če pomislite na jezno osebo, ki v vas vzbuja strah? Ali vidite, kako zelo se boji?

Strah je tisto negativno čustvo, ki se ga verjetno niti ne zavedate. Posledice strahu so: potrtost, otožnost, čemernost, nezadovoljstvo, sovraštvo, krivda, živčnost, napetost, prevlada, nadzor, zamere, razočaranja, manipulacija, jeza. Vsi ti negativni občutki so v vas. Nihče na svetu nima moči, da vas napravi nesrečnega. Ni dogodka na svetu, ki bi imel moč, da vas zmede in prizadene. Noben dogodek, nobena okoliščina, nobene razmere ali oseba nima te moči nad vami.

Ko smo odgovorni, imamo v oblasti vsa čustva. Samo odgovorni ljudje ne prelagajo bremena svoje sreče na nekoga drugega. Vedo, da je to njihova izbira.

S tapkanjem vam pomagamo, da zberete pogum, se začnete zavedati in soočati s svojimi strahovi. S tapkanjem vam tudi pomagamo, da se začnete tudi zavedati, da strah lahko obrnete v ljubezen do samega sebe. Z EFT dosežete večji pogum, da strahove predelate, postanete bolj pogumni in bolj ljubeznivi do sebe in seveda začnete se imeti radi.

This entry was posted on 20 februarja, 2016, in blog. Bookmark the permalink.