ZMEDENOST

zmeda v glaviZMEDENOST (D.P.)

Ko ste pripravljeni spremeniti svoja mnenja oziroma prepričanja, je najpomembnejše zavedanje. Ne morete spremeniti svojih mnenj in prepričanj, če se ne zavedate kaj vam ugaja in kaj ne. Kako bi mogli spremeniti karkoli, če se sploh ne zavedate, kaj bi radi spremenili? Vendar zavedanje samo ne zadostuje. Odločilna je vaja, kajti možno je, da se zavedate, a to še ne pomeni, da se bo vaše življenje spremenilo.

Vse, česar ste se do sedaj naučili, ste se naučili z vajo in ponavljanjem. Z vajo in ponavljanjem ste se naučili hoditi, pisati, govoriti, svoj materinski jezik, prepričanja. To, kako zdaj živite, je rezultat dolgih let vaje.

Vse življenje ste vsak trenutek vadili, da bi postali, kar mislite, da ste zdaj. Vadili ste, dokler ni postalo samoumevno. In ko boste začeli vaditi nekaj novega, ko boste spremenili, kar mislite, da ste, se bo spremenilo tudi vaše življenje.

Cilj EFT tehnike je, da se spopadete in spremenite vsa tista prepričanja, ki vam ne služijo v življenju. Ta cilj dosežete s spreminjanjem in reprogramiranjem uma po svoji volji. S tapkanjem lahko dosežete, da bi svobodno živeli lastno življenje, ki ga obvladuje sistem prepričanj. S tapkanjem dosežemo preobrazbo, ki se vselej začne z vami. Tapkanje vam tudi omogoča, da postanete pogumni in do sebe popolnoma odkriti. Popolna odkritost postopoma prežene zmedenost, boleče rane, hkrati sprejmete izziv, da preobražate svoje sanje in cilje v tiste, ki ste jih po tihoma vedno želeli.

This entry was posted on 6 julija, 2016, in blog. Bookmark the permalink.