ŽE V OTROŠTVU IZOLIRANA IN SRAMEŽLJIVA. DEPRESIJA IN TESNOBA IZGINILA.

V mojem življenju se je nakopičilo toliko enih težav, da jih ni bilo možno rešiti. Imela sem občutek, da se nimam rada, da nisem dovolj dobra in zaželena. Stalno sem mislila, da moram garati za druge in trpeti. Nikomur nisem zaupala, niti svojim najbližjim.

Že v otroštvu sem bila izolirana in sramežljiva. Zmeraj mi je bilo zelo nerodno . Drugi otroci so se mi velikokrat smejali. V razredu si nisem upala dvigniti roke. Po telesu imam tudi brazgotine od nesreče, ki so mi nižale mojo samopodobo. Sošolci so me zafrkavali kako si bom jaz sploh lahko dobila fanta. To se mi je poznalo še veliko let kasneje, saj mi je propadla veza po 6 letih. Moj tedanji partner je dobil drugo žensko. Že kot otrok sem bila zapostavljena, saj je vso pozornost staršev dobival moj brat. Vedno sem bila odrinjena. Tako prej doma, kot zdaj pri možu.

Soočila sem se z zelo dolgo poporodno depresijo in še pred nekaj tedni imela močno tesnobo. Tablet sem se vedno bala in si jih nisem upala jemati.

Eden mojih večjih problemov so bili odnosi na vseh področjih. Tako na področju družine, partnerstva, v službi in na čustvenem področju. Nikoli se nisem znala postaviti zase, kaj šele na glas povedati, kaj si mislim. Mama se je brez razloga jezila na moje otroke. Oče mi je govoril, da moji otroci niso nič vredni. S partnerjev sva se kregala zaradi družine. Mož je oblasten, objesten in tako pameten, da me je psihično zlorabljal. Ne v službi in ne doma nisem nikoli upala povedati, da mi gre nekaj na živce. Vse to je načelo moje zdravje in padla sem v začaran krog ene same negativne energije. V meni se je nabralo ogromno jeze in zamer. Želela sem si samo, da se ne bi več sekirala. Vsega tega je zdaj k sreči konec.

Kar nekega lepega dne sem se namreč znašla na EFT terapiji pri ga. Mojci Nendl. Terapije so prinesle velike spremembe v življenju. Te terapije so me dobesedno rešile vseh mojih težav, ki so mi ležale na moji duši. Ponovno smo vzpostavili normalne oziroma vedno boljše odnose povsod, meni pa se samo še smeji. Imam usta do ušes. Ponovno sem se vzljubila in sem sama sebi na prvem mestu. Tesnoba je popolnoma izginila. Moje poslanstvo je, da v življenju uživam in ne da trpim, kot sem v preteklosti. Moja 14 letna hčerka se prej ni znala vključiti v družbo. Z mojim napredkom po EFT terapijah pa se je tudi pri njej to spremenilo. Postala je bolj družabna in več se druži s sošolkami. Zelo zadovoljna sem s to izkušnjo. Ni bilo enostavno, a je bilo vredno truda. Izboljšal se mi je odnos z možem. Tudi brat se kar nenadoma boljše obnaša. Postala sem polna energije, bolj družabna in odprta. Ni mi več problem navezati kontakta. Zelo se počutim sproščena in se na splošno počutim dobro. EFT terapija je zakon! Najlepša hvala. Bernarda T., 47 let.