ZAKAJ TE JE STRAH?

zakaj-te-je-strahZAKAJ TE JE STRAH? (D.P.)

Ko zaplujete v neznane vode je navzoč strah, izjemen strah, kajti človek nikoli ne ve kaj se bo v prihodnosti zgodilo. Zapuščate obalo varnosti. Pohod v neznano vas navdaja z vznemirjenjem. Srce začne spet utripati. Strahovi so navzoči, a če vedno znova sprejemate izzive, se ti strahovi zelo počasi razblinijo.

Živeti pogumno pomeni živeti s srcem. Samo šibki ljudje živijo z glavo. Strah jih je, varnost iščejo v razumu. Zaradi strahu ste suženj. Kadar ste neustrašni, niste več suženj. Vaš strah vas celo sili, da zasužnjite druge, preden drugi uspejo zasužnjiti vas. Ljudje, ki so polni strahu, strašijo druge zato, da bi lahko sami sebe pomirili.

Človek, ki ne pozna strahu, se nikogar in ničesar ne boji. Prav tako se nihče ne boji njega. Strah popolnoma izgine.

S pomočjo EFT TERAPIJE se znebite vseh strahov, se poprimete z neznanim. Z EFT TERAPIJO vas naučimo kako živeti v sedanjem trenutku, kako postati pogumen, kako postati zaupljiv, da se vedno vse dobro izteče, če tudi vam ni všeč rezultat. S tapkanjem dosežete, da postanete bolj vitalno živi, da se vedno počutite varne, ne glede na to, kakšna nevarnost obstaja, vendar ste pripravljeni tvegati. S tapkanjem dobite vpogled v dejstva življenja in začnete dojemati, da so strahovi naravni. Ko to dejstvo sprejme vaš um, se strah razkroji in postanete svobodni.

This entry was posted on 3 novembra, 2016, in blog. Bookmark the permalink.