ZAKAJ RAVNO EFT

ZAKAJ RAVNO EFT? (A.Z.)

zakajKatera tehnika je najboljša?
Velikokrat slišimo, kako je neka tehnika učinkovita in resnično pomaga. Ko pa se sami lotimo ugotovimo, da to ni za nas in da nam ne pomaga. Takrat se počutimo opeharjene in prizadete, kot bi se nekdo poigraval z našimi čustvi.

Zakaj je tako?


Najprej moramo vedeti, da vsak posameznik nosi svojo zgodbo življenja. Ravno tako ima vsak svoje težave in svoja pričakovanja, svoje poslanstvo. Kako lahko potem samo ena tehnika pomaga vsem skupaj? Pa s tem niti ni nič narobe. Bolj pomembno je to, da nam vsaka tehnika ponudi nek del rešitve naših težav in od vsakega posameznika je odvisno koliko se je v tistem trenutku pripravljen odpreti in sprejeti svoje breme, svoje izzive in poslanstvo.

Kako se potem lahko odločiš kaj je zate najbolje?

Čisto preprosto, najboljša tehnika je tista ki jo lahko izvajaš in ko te ne izpopolnjuje več poiščeš novo. Nič ni narobe če menjaš tehnike pomembno je, da se učiš iz izkušenj in da znaš iti naprej ter na svoji poti uživaš ne glede na to, kolikokrat padeš. Umetnost je vstati in se iz tega učiti.
Ravno zato je tehnika EFT tako unikatna ker ponuja širok spekter rešitev, nima stranskih učinkov in uporabljamo jo lahko kjerkoli. Naj se sliši še tako nemogoče vendar EFT lahko uporabljamo tudi na sestanku pred šefi ali pa v avtu ko nas izsili neučakan voznik.
Pridi in naučimo te kako se lahko EFT uporabla diskretno, brez da drugi vedo, da si v težki situaciji.