VEDNO IMAŠ MOŽNOST SPREMENITI, KAR TI NI VŠEČ

Moj problem je bil, da sem čutila nemir in neko nervozo ob nalogah, ki sem jih prejemala v službi. Že doma mi je bilo neprijetno ob misli, kaj me spet čaka in se spraševala ali bom to zmogla. To se mi je začelo v zadnjem času dogajati zelo pogosto. V začetku moje službe (pa sem že dolgo let v tej službi) tega nisem tako intenzivno opazila. Je pa res, da se je v tem času zamenjalo tudi vodstvo in sem bila nemirna glede tega. Ob raznih dodatnih zadolžitvah s strani nadrejenih sem se začela tresti in čutila sem mehke noge. Seveda to ni nihče opazil, ampak res sem se slabo počutila. Občasno sem delala tudi na terenu. Kar groza me je bila, ko sem pomislila, da moram spet na tisto mesto.

Poklicala sem Mojco, našla sem jo na internetu. Za tapkanje prej nisem še vedela. Čeprav mi je Mojca povedala, da je tapkanje že staro precej desetletij in da tudi ona že dela veliko let. Rezultati tega pa so baje dobri. V prvi uri mi je razložila, zakaj se gre. Resnično je super, ker terapija ne temelji samo na pogovoru ampak se dela tudi na fizičnem telesu. Še v isti uri sva nadaljevali z delom.   

Čeprav sem v prvi uri vse razumela, sem šele potem ko sem prišla drugič dojela, da se terapija izvaja vedno na drugem nivoju. To se mi je zdelo prav zanimivo. Tisto kar sva naredili, je bilo zaključeno. In tudi tako sem čutila. Všeč mi je to, da težava čustveno nič več ne ostane z nami in da se vedno dela kaj drugega.

Že po prvi uri, ko sem odšla sem v prsnem košu občutila “skuliran” mir. Počutila sem se odlično. Tekom tedna in dni, ko se z Mojco nisva videli, sem se zavedala, da se je nekaj resnično premaknilo. Kar naenkrat sem v službi ugotovila, da me ne iritirajo več stvari, ki so me še pred tem “iztirile”.

Hvaležna sem, da sem obiskala še drugo EFT terapijo, ker sva na njej delali povsem druge stvari. Šli sva čisto na drugi nivo zavedanja. Kot mi je Mojca že prej povedala, se vsakič dela na drugih stvareh.

Po drugi terapiji sem se počutila veliko boljše. Vsekakor bom še prišla, ker sem videla, da gre terapija res v globine, čez najgloblje življenjske dogodke in vem, da imam na zalogi še kaj za predelati. C.