TRAJNA ODPRAVA STRESA

PROFESIONALNO INDIVIDUALNO TAPKANJE

EFT terapija je najboljša rešitev za trajno odpravo stresa in vseh težav, ki imajo izvor v preteklih dogodkih, čustvih, odnosih…  Vzroki za te težave se namreč skrivajo v podzavesti, kjer jih s pomočjo EFT tehnike uspešno in trajno izbrišem. Vi pa se osvobodite nadležnega stresa, tesnobe, strahu, pridobite na samozavesti in začutite notranji mir.

Kako konkretno bom rešila vašo težavo:

Če si predstavljate, da imamo v naših srednjih možganih center za STRES, imenuje se AMIGDALA. Ko mi razmišljamo nekaj, kar je povzročilo v nas strah ali drug neprijeten občutek, se v AMIGDALI sproži alarm. To pomeni, da sleherno vznemirjanje v celoti preplavi psiho in telo. Poleg tega se vsako zgodnje intenzivno vznemirjanje zapiše kot nezaveden čustveni spomin. HIPOKAMPUS, ki je del srednjih možganov je tudi odgovoren za oblikovanje spomina. Povezave med HIPOKAMPUSU in AMIGDALO se gradijo v prvih letih življenja. Se pravi, če starši otroka ne pomirjajo ali če je odnos s starši za otroka nenehen vir stresa (npr. strah, negotovost, zanemarjanje, zlorabe, …) se povezava zgradi pomanjkljivo, zaradi česar ga AMIGDALA še naprej burno preplavlja s strahom in tesnobo. Posledično se otrok (IN POZNEJE ODRASEL ČLOVEK) ne zmore pomirjati v stresnih situacijah.

S pravilnimi usmeritvami tapkanja pa AMIGDALI sporočimo, da se neprijeten občutek lahko izključi. AMIGDALA se s tem nauči, da ne sproži alarma, HIPOKAMPUS pa dojame, da je dogodek, ki je bil predhodno shranjen kot nevaren, v resnici ne predstavlja več grožnje. Posledica je, da mi nič več ne doživimo stresni odziv in zato ostanemo mirni.

Vsem, ki se boste na svoji življenjski poti soočali z močnimi oblikami tesnobe, izčrpanosti, strahu, … sporočam, da ne čakajte in si poiščite pomoč. Začnite se zavedati, da tisto, kar občutite tudi izžarevate.  

Pomembno je le, da se pravilno odločite in izberete pravo rešitev, ki vas bo pripeljala do tistega, kar si želite. Tapkanje (EFT) pa vam tukaj nudi priložnost, da se trajno osvobodite negativnih občutkov, ter v sebi začutite popolni notranji mir.

Na INDIVIDUALNO EFT TERAPIJO se lahko naročite že danes na 051-780-724 ali na mojca@eft.si

This entry was posted on 14 oktobra, 2019, in blog. Bookmark the permalink.