Težave v odnosih

Kako rešiti težave v odnosih?

težave v odnosihLjudje so pogosto depresivni zaradi težav v odnosih. Zlomljeno srce je ena najbolj globokih bolečin, ki jo poznamo v življenju. Še slabše je, ko smo v propadajočem razmerju. Ne vemo kaj bi storili, niti ne vemo, kako se bo vse skupaj končalo. Naše ljubezensko življenje je obremenjeno z raznimi bremeni iz preteklosti. Ta bremena bodisi izvirajo iz težav, ki so jih imeli v razmerjih naši starši ali pa iz naših preteklih zvez. Vse to vpliva na naše razmerje, še posebej, če je imel podobne izkušnje tudi naš partner. Ti problemi skoraj vedno priplavajo na površje in nam uničujejo našo zvezo. Verjetno ste izgubili vso upanje. Lahko pa vas pomirim, saj obstaja rešitev za vaše razmerje in to je TAPKANJE.

Problemi, ki priplavajo na površje, vzbudijo v nas razočaranje ali jezo. Ob tem se počutimo brezupni, saj zgleda, kot da ni nobene rešitve in da ne zdržimo tega bremena. Življenje bi bilo enostavno, če bi vsi problemi, ki jih imate s partnerjem v hipu izginili. S tem bi tudi izginilo vso razočaranje in jeza.

Primer tapkanja za težave v odnosih:

Točke za tapkanje najdete na naslovu Točke za tapkanje. V tapkanje nato vključite vašo težavo (npr.: težave s partnerjem). 

Karate točka: Kljub temu, da imam težave s partnerjem, se popolnoma in globoko sprejemam.

Na notranji strani obrvi: Imam težave s partnerjem.

Ob istih stavkih nadaljujte s tapkanjem po ostalih končnih točkah telesnih meridianov.

 

Navedeni uvod v tapkanje je samo splošen primer. Tapkanje je specifično za vsakega posameznika.

Naš um je sestavljen iz zavestnega in podzavestnega dela naše osebnosti. S tapkanjem posežemo v čustveni del vaše osebnosti. 

Pri nas boste deležni velikih sprememb v življenju. Na individualni EFT terapiji vam bomo posegali globoko v vašo podzavest. Tako se boste TRAJNO rešili neprijetnih občutkov in starih vzorcev, ne da bi zato morali obiskovati mnogo drugih različnih oblik terapij. Postali boste sproščeni, mirnejši, izboljšal se vam bo spanec, pridobili boste večjo samozavest, obvladati boste začeli svoje misli, občutke, telo in življenje. Pokličite na telefon: 051-780-724 (Mojca Nendl) in si rezervirajte svoj termin ali pišite na e-mail: info@eft.si.