Težave na delovnem mestu

težave na delovnem mestu2Na težave na delovnem mestu ni nihče imun. Kažejo se tudi ljudem, ki so uspešni na delovnem mestu. Ponavadi imajo ljudje probleme s točno določenim sodelavcem. Lahko gre za grdo obnašanje, metanje polen pod noge ali močno zamero. Sodelavec ali sodelavka se spravlja na vas ob vsaki priložnosti in vam otežuje življenje. Znotraj EFT svetovanj se ponavadi odkrije, da v odnosih med dvema sprtima sodelavcema prevladuje zamera ali jeza. Bistvo EFT tehnike je, da se iz tega odnosa najprej izbriše zamera ali jeza. Le tako lahko na situacijo gledate bolj racionalno.

Primer tapkanja za zamero do sodelavca:

Točke za tapkanje najdete na naslovu Točke za tapkanje. V tapkanje nato vključite vašo težavo (npr.: zamera do sodelavca/-ke). 

Karate točka: Kljub temu, da imam zamero do sodelavca/-ke, se imam rad/a in se sprejemam.

Na notranji strani obrvi: Zameril/a sem njemu/njej.

Ob istih stavkih nadaljujte s tapkanjem po ostalih končnih točkah telesnih meridianov.

 

Navedeni uvod v tapkanje je samo splošen primer. Tapkanje je specifično za vsakega posameznika.

Naš um je sestavljen iz zavestnega in podzavestnega dela naše osebnosti. S tapkanjem posežemo v čustveni del vaše osebnosti. 

Pri nas boste deležni velikih sprememb v življenju. Na individualni EFT terapiji vam bomo posegali globoko v vašo podzavest. Tako se boste TRAJNO rešili neprijetnih občutkov in starih vzorcev, ne da bi zato morali obiskovati mnogo drugih različnih oblik terapij. Postali boste sproščeni, mirnejši, izboljšal se vam bo spanec, pridobili boste večjo samozavest, obvladati boste začeli svoje misli, občutke, telo in življenje. Pokličite na telefon: 051-780-724 (Mojca Nendl) in si rezervirajte svoj termin ali pišite na e-mail: info@eft.si.