Suzana Zeković

Zelo sem zadovoljna, da sem se odločila za EFT terapijo pri Mojci Nendl. Je zelo prijazna, zaupanja vredna, izraža vso podporo in je strokovno podkovana z EFT tehniko. Priporočam jo vsem, ki se soočajo z različnimi težavami in si želijo poti do uspeha, odličnega počutja in ogromno energije.

Objavljeno 20 septembra, 2015, v .

Bolj pozitivno gledam na svet

Iz leta v leto sem bila depresivna, nobene prave volje do življenja, konflikti z ljudmi. Uživala sem pomirjevala, antidepresive, obiskovala psihiatra, vendar pravega vzroka s tem nisem odpravila. Depresija se je ponavljala. Obiskala sem eft terapijo, katera mi je spremenila življenje. Vzrok takega počutja pri meni izhaja iz otroštva. Po nekaj terapijah sem uspešno odpravila te težave. Hvaležna sem izkušenim terapevtom, ki znajo odpraviti takšne težave za vedno.

Objavljeno 28 aprila, 2015, v .

Imam več energije

Vsak dan sem bila zelo psihično in fizično utrujena. Obenem sem čutila tesnobo. V meni se je tlelo prepričanje, ki me je omejevalo, da bi bila srečna. Kot bi me ta tesnoba držala in mi ne bi dovolila, da bi zaživela. V sebi sem doživljala tudi nekakšno paniko, da mi dnevi kar bežijo mimo, tesnoba pa se mi je vedno bolj stopnjevala. Spoznala sem EFT in odšla na terapijo. Presrečna sem, da sem se znebila tesnobe in občutka, da ne morem biti srečna. Hvala za to izkušnjo.

Objavljeno 28 aprila, 2015, v .

Sem zelo zadovoljna

Ugotovila sem, da imam veliko več energije in zagon odkar tapkam. Iz sebe sem naredila uspešno poslovno žensko. Spoznala sem, da so EFT terapije prava stvar zame. Priporočam jih tudi vam!

Objavljeno 26 aprila, 2015, v .

Hvala!

Ko sem prvič slišal za EFT terapije oz. tapkanje nisem verjel v to. Čeprav sem že prej poznal energijski sistem telesa in meridiane, nisem verjel, da bi to lahko odpravilo mojo težavo povezano s športom. Vedno ko sem tekel, me je začelo boleti stopalo. Bolečine niso izginile niti ko sem samo ležal na postelji. Vnetje mi je nastalo zaradi uporabe napačnih superg. Bolečina se mi je vlekla več mesecev in nič mi ni pomagalo (niti masaža, arnika, šentjanževo olje, koloidno srebro). Večkrat sem tudi obiskal različne fizioterapije (elektro, ultrazvok, infrardeča). Po prvi EFT terapiji je moja bolečina izginila in z njo nimam težav že več kot pol leta, kljub rednim fizičnim aktivnostim.

Objavljeno 17 aprila, 2015, v .

Zakon!

Spremenili ste mi življenje, v samo enem dnevu. Šele sedaj vidim, kako malo je potrebno, a hkrati narediš veliko zase. Hvala za to izkušnjo.

Objavljeno 17 aprila, 2015, v .