STRAH PRED ŽIVLJENJEM

strah pred življenjem1STRAH PRED ŽIVLJENJEM (D.P.)

Strah je lahko naš največji sovražnik. Zakaj? Zato, ker nas lahko omejuje na vseh področjih ali pa samo na določenih področjih življenja. Kolikokrat se vam je zgodilo, da ste želeli izpolniti željo ali cilj, ki ste jo⁄ga v sebi nosili veliko let in je⁄ga niste izpolnili, ker pod vsemi izgovori, ki ste jih imeli, zakaj želje ali cilja ne bi uresničili, je bil strah tisti, ki se je prvotno pojavil, če tudi se ga niste zavedali. Šele nato, ste uporabili kup izgovorov zato, da želje ali cilja niste uresničili.

Verjamite, dovolite in sprejmite tisto kar si želite. Če ne, si zaradi straha ne boste dovolili dobiti tisto kar si zares želite. Zakaj nastane strah, strah pred življenjem? Zaradi vaših misli. Misli ne posvečajte veliko pozornosti. Misel je tukaj zato, da bi vas zadržala v preteklosti.

Ko spremenite vaše misli, vaša prepričanja in fokus na tisto kar si zares želite, potem strah avtomatsko izgine. Vsakič ko vidite, da niste dobili tisto, kar ste si želeli, veste, da je v vas še vedno nekaj kar vam preprečuje, da bi izpolnili želje in cilje. Vedno boste razmišljali. Zakaj torej ne bi razmišljali samo pozitivno. Vendar je potreben trening.

Z EFT tehniko vam pomagamo, da spremenite vaše misli, besede, prepričanja in fokus. S tapkanjem vam pomagamo, da jih trajno spremenite. Z EFT tehniko odvržete potrebo po tem, da vas je strah in potrebo po tem, da bi vas drugi sprejeli. S tapkanjem vam pomagamo sprejeti samega sebe, da ljubite sebe in druge ter da se dobro počutite. Poskusite, presenečeni boste nad rezultati.

This entry was posted on 20 maja, 2016, in blog. Bookmark the permalink.