STRAH PRED USPEHOM

strah pred uspehom2STRAH PRED USPEHOM (D.P.)

Strah pred uspehom je lahko vzrok za več neuspehov v našem življenju. Kaže se na področju napredovanja v službi, ustvarjanju finančnega bogastva, na fizičnem počutju vašega telesa, slabih medsebojnih odnosih, revščini, zlorabi, odlašanju. Mogoče celo čutimo potrebo po tem problemu. Potreba se sklada z nekim našim prepričanjem. Če ne bi imeli te potrebe po neuspehu, ne bi imeli te navade, ne bi tega počeli in ne bi bili takšni. Nekaj v nas potrebuje strah pred neuspehom.

Kadar bi se radi v našem življenju osvobodili straha pred uspehom, je to le simptom, zunanja posledica. Z EFT terapijo lahko odstranjujemo tudi simptome, če pa želimo, da vzrok odpravimo trajno, pa moramo najprej najti vzrok, potem pa s tapkanjem vzrok tudi trajno odpravimo.

Z EFT tehniko že po nekaj terapijah izgubimo strah pred uspehom. S tapkanjem dosežemo in sprejmemo dejstvo, da se tudi počutimo varne že ob sami misli, da smo uspešni na čisto vseh področjih, ki si želimo, da bi bili uspešni. EFT tehnika nam omogoča opustiti vse stare navade, vzorce in prepričanja, ki so nam preprečevali, da nismo bili uspešni. S tapkanjem dosežemo svobodo in se prepustimo dejstvu, da smo lahko uspešni na vseh področjih.

This entry was posted on 5 oktobra, 2015, in blog. Bookmark the permalink.