STRAH PRED OGLEDALOM

strah-pred-ogledaliSTRAH PRED OGLEDALOM (D.P.)

Kolikokrat se vam zgodi da, ko stopite pred ogledalo, ste zadovoljni s sliko/podobo, ki jo vidite v ogledalu? Kolikokrat, ko stojite pred ogledalom, se vam dogodi, da je odsev v ogledalu, zadovoljen, srečen, nasmejan? Kolikokrat se vam zgodi, ko stojite pred ogledalom, si rečete: lep/a si, ti zažigaš, rad/a te imam, ti si moja sreča?

Se presojate?

Se vam dogaja bolj pogosto ali celo vsakič, ko stopite pred ogledalo, se začnete presojati? Na primer: imam preveč gub, vedno več imam sivih las, lahko bi shujšal/a, nisem dovolj uspešen/a, nisem dovolj zanimiv/a, nisem dovolj močan/a, nisem dovolj pomemben/a, nisem dovolj lep/a, nisem dovolj fotogeničen/a…

Strah, da v čemerkoli nismo »dovolj …«, je naučena vrednost in lastnost. Je samo stavek. Resničen, se vam zdi zato, ker se z njim poistovetite. Ta strah vam preprečuje, da bi uživali v lastni družbi, samoti, radosti, zavedanju samega sebe, uspehu, zdravju, ustvarjalnosti, obilju, ljubezni.

Ogledalo vas nikoli ne obsoja. Obsojate se sami. Zato, se vam ogledala ni potrebno bati.

Z EFT tehniko vam spremenimo pot iz začaranega kroga neugodja in nazadovoljstva. Premikati se začnete v istem ritmu kot življenje samo, da ste sami do sebe blagi, nežni, sočutni in življenje postane lažje.

This entry was posted on 11 novembra, 2016, in blog. Bookmark the permalink.