STRAH IN PANIČNI NAPAD

Zelo sem vesela, da lahko v težkih situacijah pomagam komu do ponovnega smeha, do majhnih radosti in predvsem do ponovne volje do življenja. Hvaležna sem, da EFT dela čudeže. 

Hvaležna pa je tudi gospa Brigita, ki je na EFT terapijo prišla z namenom, da je to še njena edina možnost in pot do izboljšanja njenih težav. Preberite si kaj je povedala. 

“Začela sem se počutiti neznansko utrujeno, zaspano in brezvoljno. Bilo je tako nenavadno, da me je postalo strah, kaj se dogaja. Močan strah je povzročil panični napad. Moj svet se je skrčil, vse skupaj je bilo kot v najhujših nočnih morah. Zdelo se mi je kot da se pogrezam in da me bo zmanjkalo …

Začela sem tavati od specialista do specialista, vendar brez uspeha. Dobila sem le psihiatrično diagnozo anksioznost z depresijo.

Potem mi je prijateljica, ki je sicer moja osebna zdravnica priporočila tapkanje. Obupana sem poskusila še to možnost. Poiskala sem EFT pomoč pri Mojci Nendl in začeli sva delati na mojih problemih s psiho. Jaz psihične probleme namreč nisem jemala kot nekaj resnega. Fizično sem bila čisto na dnu. Vendar sem dala skozi ogromno preiskav, ki pa so potrjevale, da je vse v najlepšem redu. Bila sem na robu obupa.

Na tapkanju mi je Mojca med drugimi težavami odkrila, da imam strah pred boleznijo. To drži, saj sem ga še kot otrok prevzela od mame. Prav to je posledica mojih današnjih psihičnih težav. Bilo je težko, na začetku sem imela tudi probleme s tem, kako naj sedim na terapiji, tako omotična sem bila. Postopoma ko sva tapkali, sem osvajala nove vzorce in se počutila vedno bolje iz ure v uro. Bilo je veliko olajšanje, ampak do popolne ozdravitve se mi je zdelo še daleč. Panični napadi so se najprej zmanjšali, po nekaj EFT terapijah pa celo izginili.

K sreči sem po dveh mesecih že delala v službi za poln delovni čas, po pol leta pa sem bila spet jaz, polna energije in življenjskega zagona. Zdaj me ni več strah. Sem pa zelo hvaležna za EFT izkušnjo in za terapevtko Mojco, ki me je popeljala na pot do pomembnih osebnostnih sprememb.” Hvaležna Brigita