STRAH ME JE MOŽA/PARTNERJA, ŽENE/PARTNERICE

strah-pred-partnerjemSTRAH ME JE MOŽA/PARTNERJA, ŽENE/PARTNERICE (D.P.)

Ravnanje z osebo kot s sredstvom je najbolj nemoralno dejanje, kar jih je. Res je, kajti ko z drugo osebo ravnate kot s sredstvom, naj bo za lastno potešitev, zavoljo spolne sle, iz strahu ali česa drugega, tedaj drugo osebo ponižate na raven predmeta. Uničujete njeno svobodo, ubijate njeno srce.

Medsebojna ljubezen lahko raste edino v svobodi. Ljubezen daje svobodo. In, ko dajete svobodo, ste svobodni. To je nenavezanost. Če drugemu vsilite suženjstvo, boste hkrati v ječo zaprli sami sebe. Če drugega zvežete, bo ta zvezal vas. Če drugega opredelite, bo ta opredelil vas. Če si drugega skušate lastiti, si bo ta lastil vas.

Tako si pari borijo za nadvlado. Moški na svoj način, ženska na svojega, oba se borita. To rojeva nenehno teženje in prepiranje. Moški misli, da v nekaterih pogledih nadzira žensko, ženska pa misli, da v nekaterih pogledih nadzira moškega. Nadzor ni ljubezen.

Z EFT tehniko vam pomagamo, da osvojite nenavezanost na drugo osebo. Naučite se biti svobodni, medtem ko drugi osebi dajete svobodo. Za zmeraj se boste osvobodili tudi stahu do vaše ljubljenje osebe. Počutili se boste srečni že po prvi ure EFT terapije.

This entry was posted on 21 septembra, 2016, in blog. Bookmark the permalink.