Sovraštvo

sovražitiAli občutite kdaj sovraštvo? Ni lahko razmišljati o tem negativnem čustvu. Če sovražiš ali če spoznaš, da te sovražijo drugi, je nadvse boleče. Sovraštvo je lahko tudi izraz ljubezni. To je hrepenenje, ki izbruhne, da bi vas raztrgalo in uničilo. Če te moči ljubezni ne znamo pravilno urediti, bo to naše življenje opustošilo.
Bi radi ta občutek v vaši podzavesti izbrisali? Treba si je vzeti trenutek zase, zapreti oči in globoko zadihati. Morate se zavedati, da vse to sovraštvo, ki ga čutite v sebi ne bo nič spremenilo, s tem ko se sovražite oziroma ko sovražite druge, delate škodo samo sebi in ne drugim. V kolikor ljubezen kot najmogočnejše čustvo manjka, oziroma če je prisotna le deloma in če dela razlike, potem nam bo padlo vse iz rok in na nobenem področju ne bomo uspeli. Če v sebi nosimo ljubezen, bomo vse ljudi obravnavali kot prijatelje.

Sami morate sprejemati odgovornost, za svoje dejanja. Rešite sovraštvo s tapkanjem in ga za vedno izbrišite iz vaše podzavesti!

Primer tapkanja za sovraštvo:

Točke za tapkanje najdete na naslovu Točke za tapkanje. V tapkanje nato vključite vašo težavo (npr.: sovražim). 

Karate točka: Kljub temu, da sovražim (koga ali kaj), se popolnoma in globoko sprejemam.

Na notranji strani obrvi: Tako sovražim (koga ali kaj).

Ob istih stavkih nadaljujte s tapkanjem po ostalih končnih točkah telesnih meridianov.

Navedeni uvod v tapkanje je samo splošen primer. Tapkanje je specifično za vsakega posameznika.

Naš um je sestavljen iz zavestnega in podzavestnega dela naše osebnosti. S tapkanjem posežemo v čustveni del vaše osebnosti. 

Pri nas boste deležni velikih sprememb v življenju. Na individualni EFT terapiji vam bomo posegali globoko v vašo podzavest. Tako se boste TRAJNO rešili neprijetnih občutkov in starih vzorcev, ne da bi zato morali obiskovati mnogo drugih različnih oblik terapij. Postali boste sproščeni, mirnejši, izboljšal se vam bo spanec, pridobili boste večjo samozavest, obvladati boste začeli svoje misli, občutke, telo in življenje. Pokličite na telefon: 051-780-724 (Mojca Nendl) in si rezervirajte svoj termin ali pišite na e-mail: info@eft.si.