Razočaranje

razočaranje1Se vam je že kdaj zgodilo nekaj nepričakovanega, ali pa vam je nekdo nekaj nepričakovanega storil? Vas je to povsem vrglo iz tira? Počutili ste se razočaranega in jeznega, saj so se vaši upi razblinili. Stanje se vam je zdelo povsem nespremenljivo. Ko se stvari obrnejo drugače, kot smo predvidevali, se v nas lahko pojavi močna srčna bolečina. Sčasoma to res izgine, vendar je lahko razočaranje in prebolevanje precej dolgo.

Razočaranje je lahko povezano tudi s tem, da nečesa niste uspeli narediti. Razlogov za razočaranje je lahko ogromno. Pomembno pa je, da se ponovno soočite z realnostjo in živite dalje. Od posameznika je odvisno, kako hitro lahko takšna razočaranja preboli.

Če se oklepate razočaranja, bo to iz vas naredilo nesrečno in zamorjeno osebo. Zakaj bi si želeli biti taki?

Z EFT svetovanji lahko pomagamo izbrisati vse vaše občutke povezane z razočaranjem tako, da se boste zelo hitro počutili bolje.

Primer tapkanja za razočaranje:

Točke za tapkanje najdete na naslovu Točke za tapkanje. V tapkanje nato vključite vašo težavo (npr.: razočaranje). 

Karate točka: Kljub temu, da sem tako razočaran/a, se popolnoma in globoko sprejemam.

Na notranji strani obrvi: Zelo sem razočaran/a.

Ob istih stavkih nadaljujte s tapkanjem po ostalih končnih točkah telesnih meridianov.

 

Navedeni uvod v tapkanje je samo splošen primer. Tapkanje je specifično za vsakega posameznika.

Naš um je sestavljen iz zavestnega in podzavestnega dela naše osebnosti. S tapkanjem posežemo v čustveni del vaše osebnosti. 

Pri nas boste deležni velikih sprememb v življenju. Na individualni EFT terapiji vam bomo posegali globoko v vašo podzavest. Tako se boste TRAJNO rešili neprijetnih občutkov in starih vzorcev, ne da bi zato morali obiskovati mnogo drugih različnih oblik terapij. Postali boste sproščeni, mirnejši, izboljšal se vam bo spanec, pridobili boste večjo samozavest, obvladati boste začeli svoje misli, občutke, telo in življenje. Pokličite na telefon: 051-780-724 (Mojca Nendl) in si rezervirajte svoj termin ali pišite na e-mail: info@eft.si.