PRIČEVANJA

PANIČNI NAPADI

Počutje je veliko boljše, s prvo EFT terapijo sva prekinila 3 tedensko obdobje vsakodnevnih “napadov”. D.

 *****

EFT JE RES NAJBOLJŠI

Tale EFT tehnika je res najboljša stvar od vseh terapij, kar sem jih poskusila – od psihoterapije, bioterapije, reiki…, ker te zelo hitro pripelje do zelo močnih občutkov, za katere se sploh ne zavedaš, da so v tebi. Če ne bi to doživela z EFT terapijo, bi rekla, da teh občutkov sploh ni, da ne obstajajo. Verjetno sem jih imela potlačene globoko v sebi. Še nekaj – pri psihoterapiji sem po vsakem srečanju odhajala domov izžeta kot cunja in utrujena, nervozna in z odprtimi ranami, ker ti psihoterapevt ne “popravi” tega, kar daš ven iz sebe. Pri EFT terapijah pa se čustvene rane sproti zacelijo. Res je noro dobro. Maruša. 

 *****

OH, TA KRIZA…

“V pravem času, sem našla tebe, da si mi pomagala iz krize, v kateri sem obtičala. Tapkanje resnično deluje in sem zelo navdušena nad to tehniko.

Ko sva tapkali skupaj, sem v sebi čutila neko moč, kot da sem že postala neka druga oseba… Ko sem doma poskusila sama tapkati približno tako kot sem s tabo, sem postala kar naenkrat slabe volje. Čutila sem žalost in razočaranje. Ta slaba volja se je kar vlekla skozi dan. Pojavil se mi je tudi jok, sploh ne vem iz kje, kar iznenada. Tvoje besede so mi šle tako zelo globoko. Naenkrat sem se zavedala občutka, da zavidam vsem ljudem, ki imajo lagodno življenje, denar, dobro službo in še kaj. Vse to kar sama nimam.

Ponovno sva se srečali in vedela sem, da mi boš znala pomagati. Predelali sva obdobje za obdobjem in jaz sem čutila neverjetno olajšanje. Kar naenkrat nisem več čutila teže na svojih ramenih. Ne znam opisati, kako je bilo težko vsa ta leta, ko sem vse to nosila s sabo. Danes sem hvaležna za vse, kar si mi dala, za vse napotke, ki si mi jih priporočala in sem jih upoštevala. Resnično so mi pomagali. Preteklost se mi zdaj zdi smešna, prej pa je bila kot pekel.” Lucija G.

 *****

S TAPKANJEM VSE BOLJ NAPREDUJEM

“Čutim kako iz terapije v terapijo osebnostno vse bolj napredujem. Napetost v meni se s tapkanjem resnično umiri, misli postanejo jasne, cilj pa je videti resničen in ne tako zelo oddaljen. Trajalo je nekaj časa, da sem v sebi doumela pomen vsega in zdaj gre vsa stvar veliko lažje.

Ampak USPELO MI JE!

Najpomembnejše je to, da sem spet srečna in zadovoljna sama s sabo. Vem, da moj boj z negativnimi čustvi še ni končan, ker v sebi nosim ogromno bolečih stvari, ampak z EFT vse skupaj lažje premagam.  

Zdaj imam namreč ogromen zagon in upanje v svoj uspeh, ker vidim, da zadeva deluje in mi daje moč in energijo, da vztrajam. Vesela sem, da sem vas spoznala, ker ste mi pokazali pot iz začaranega kroga.” E.

 *****

 

EFT tapkanje pri Mojci Nendl prinaša preobrazbo in odpira vrata prebujanju novih potencialov. 

Nerina Darman, specializirana terapevtka vibracijskega samozdravljenja, dipl.ing.kem.teh (desno).

 

FIZIČNA POMOČ EFT TERAPIJI – Več o samozdravljenju si lahko preberete na:

Osebna bioresonanca – z Zaper-Zaperino terapijo

Vse informacije v zvezi z Zaper-Zaperino terapijo za podporo na telesni ravni pri raznih akutnih in kroničnih boleznih vam lahko osebno razloži ga. Nerina Darman, dipl.ing.kem.teh., specializirana terapevtka za vibracijsko samozdravljenje, ki jo lahko pokličete na telefon 041-789-319, si ogledate spletno stran www.zaper-zaperino.com ali pa ji pišete na e-pošto satjam@gmail.com Pod vprašanje in svoje ime napišite še svojo telefonsko številko. Zaper-Zaperino terapijo si lahko v živo ogledate in občutite pri EFT specialistki Mojci Nendl.

 

 *****
NESPEČNOST
Prvič po 4 letih sem spala šest ur skupaj. To se je zgodilo že po prvi uri EFT terapije. Od prej sem vse drugo počela ponoči, samo zaspat nisem mogla. Hvala, hvala Mojca, zdaj sem na poti v lep nov dan. B.
*****

SPONTANI SPLAV

“Odkar sem doživela občutek kaj pomeni imeti spontani splav, ni bilo več veselja v meni. Postala sem zelo nesamozavestna in plašna oseba. Dolgo se nisem mogla pobrati. Ko sem se spomnila na tisti strah, žalost, povrh pa še na jezo, me je kar stisnilo pri srcu. Občutila sem tudi močno krivdo. Ko sem z domačimi spregovorila o tem, sem dobila nazaj odgovor: “Saj boš imela drugega, ne razmišljaj več o tem in ne sekiraj se.” Vsi so se na nek način umaknili od mene in me pustili samo v tem. Minilo je leto in res se je zgodilo to.

Vse skupaj sem potlačila vase z rojstvom drugega otroka. Vlival mi je upanje in veselje. Ampak v sebi sem še vedno čutila tisto “glodanje”. Kaj? Kako? Zakaj? Kje je? … Sploh nisem imela možnosti, da bi se poslovila od nerojenega otroka. Na koncu sem še celo zvedela kaj so naredili z njim. To mi je bilo strašansko grozno. Pa vendar me je vse skupaj začelo razjedati. Posledice pa sem prenašala na mojega sinčka. In morala sem si poiskati pomoč.

Tapkanja sem se razveselila, ko sem videla, kako se hitro osvobajam. Čutila sem, kako premagujem bolečino, ki sem jo toliko časa nosila v sebi. Tega nikakor nisem mogla dati iz sebe. Zdaj se počutim umirjeno. V meni ni več strahu. Odpustila sem si. Lažja sem za tono. Hvala za EFT pomoč.” A. Celje

*****
KRATKE IZJAVE O TAPKANJU

–  “Bolj sem mirna, nimam več pritiska v glavi. Nimam več občutka, da bi se mi epilepsija ponovila. Prvič po 40 letih lahko brez slabe vesti komu tudi rečem NE. Stalno sem se oblačila v temna oblačila, kar naenkrat sem začela nositi belo barvo.”

–  “1 ura EFT terapije je boljša kot 2 uri masaže.”

–  “Ni mi več hudo, ko se spomnim vsega, kar sem doživela. Tudi strah me ni več.”

–  “Prva moja vožnja v življenju po avtocesti, ki je bila brez problemov, je bila po prvi EFT terapiji.”

–  “Hvala Mojca. Počutim se sproščeno in že dolgo se nisem tako počutil. Tako vesel sem tega pogovora, totalno me je sprostilo.”

–  “EFT terapija mi je čudežno pomagala. Sama ne bi prišla nikoli do tega, z vašo pomočjo pa mi je to uspelo. Od takrat sem tudi bolje spala. Prav vesela sem srečanja z vami Mojca.”

–  “Od svojega 5 leta nisem marala zelene barve. Imela sem razlog za to. Po tapkanju sem prvič kupila zeleno krilo in ga tudi začela nositi. Sploh nisem mogla verjeti.”

–  “Ni bilo več potrebe po bežanju, strah je popolnoma izginil. Upala sem iti med ljudi.”

–  “Bala sem se hrupa, tesnobo sem začutila že ko sem bila ob množici ljudi. Zdaj se mirno soočam z množico ljudi na kupu”.

–  “Sprejela sem svoje telo. Čutila sem, da se končno lahko borim zase. Prej tega nisem znala. Doma sem se od veselja zjokala, da mi je nahrbtnik padel iz ramen. Počutim se kot iz želatine.”

* (Imena oseb zgornjih izjav so zaupna.)

*****

Suzana Zekovič, organizatorka miss bikini, polfinalistka resničnostnega šova Bar
 
Zelo sem zadovoljna, da sem se odločila za EFT terapijo pri Mojci Nendl. Je zelo prijazna, zaupanja vredna, izraža vso podporo in je strokovno podkovana z EFT tehniko. Priporočam jo vsem, ki se soočajo z različnimi težavami in si želijo poti do uspeha, odličnega počutja in ogromno energije.
*****
EFT JE DALEČ NAJBOLJ PRIVLAČNA, NAJBOLJ RADODARNA IN NAJBOLJ UČINKOVITA IZMED VSEH METOD ZA OSEBNO RAST. 
 
*****

PO DESETIH DNEH SEM ZOPET NORMALNO SPALA, BREZ ZDRAVIL

Prvič sem se z poporodno depresijo srečala pri rojstvu prve hčerke pred 22 leti. Na mojo veliko srečo, pa sem jo takrat zelo hitro premagala. Seveda sem bila pri rojstvu druge hčerke, po 9 letih že malce v strahu, kaj me čaka, vendar pa na to, kaj se je kasneje zgodilo nisem bila pripravljena, po dolgih 6 dneh brez spanja – zaspala nisem niti za eno uro, sem končala v psihiatrični ustanovi. Domov so me poslali z pomirjevali in antidepresivi. Na žalost si takrat nisem niti v sanjah predstavljala, kako pogubna bo ta kombinacija zame. Po jemanju antidepresivov sem postajala vedno bolj vrtoglava, z zamegljenim vidom, vedno tresoča na kar sem opozorila mojo zdravnico, ona pa, da to niso stranski učinki ampak, da antidepresiv še ni začel delovati. Po približno enemu mesecu in pol in pravi “norišnici” v moji glavi sem z antidepresivi končala na lastno roko. Stranski učinki pa so mi ostali dolgih 13 let, dvojni zamegljen vid, vrtoglavica, neka čudna “težina” v glavi … pravzaprav stanja ne znam niti dobro opisat.

Ko pa sem mislila, da je zadeva za mano pa šok, mogoče zaradi slabega finančnega stanja v družini, boj za preživetje podjetja ali pa je bilo vsega preveč, zopet se me je tako zelo počasi polastila depresija. Neprespane noči … turobne misli … nič me ni več veselilo … izguba apetita. Pri osebnem zdravniku sem dobila pomirjevala, saj sem bila odločena, da nikdar v življenju več ne bom jemala antidepresivov. V iskanju pomoči sem naletela na spletno stran EFT Pomoč. Prepričalo me je dejstvo, da če ne pomaga tudi škoditi ne more. Z go. Mojco sva se dobili samo dvakrat in že mi je bilo bolje, ki mi je po mojem globokem prepričanju rešila dolgotrajnega zdravljenja z zdravili, katerih stranske učinke po mojem tudi psihologi ne jemljejo resno. Tehnika se mi zdi super zato, ker jo lahko izvajaš tudi sam doma, ni potreba, da bi dolge ure ležal na nekem kavču pri psihiatru in mu razlagal, kaj vse slabega se ti je zgodilo v življenju. Že po desetih dneh sem zopet normalno spala brez zdravil in tudi drugače se mi je zdelo, da sem po dolgem času  “odložila” – če se lahko tako izrazim, vso nakopičeno jezo v meni. Mislim, da s to tehniko prav počistimo vse tiste stvari v podzavesti, ki nam grenijo življenje, pa mogoče za njih niti ne vemo. Sedaj na vse v življenju gledam z nekim novim optimizmom. Ja moje skromno prepričanju je, da EFT res pomaga.  METKA  48 let

*****
ŽIVLJENJE NI VEDNO POPOLNO, KOT SEM MISLILA JAZ, DA JE MOJE
Ko sem nekega dne doživela nenavadne občutke za katere sem kasneje izvedela, da gre za anksioznost, tesnobo, strah, sem v sebi čutila precejšno jezo. Vedno sem bila mnenja, da se to lahko zgodi le ljudem, ki imajo verjetno v življenju težave, nikoli pa nisem pomislila, da se lahko to zgodi meni, ki bi svoje življenje lahko opisala kot popolno. Ko sem brala stranske učinke antidepresivov sem se odločila, da se bom raje poslužila alternative. Ko sem na internetu našla pomoč pri tesnobnosti, sem v sebi občutila neverjetno veselje. Vedno sem raje poskusila nekaj novega prepričana, da mi bo to pomagalo in bom spet “normalna”. Ampak žal ni bilo tako. Nato sem na internetu eft.si zasledila pričanja tistih, ki so bili na EFT tapkanju. Brala sem zgodbe in si mislila kaj če bi poiskusila tudi jaz. Ponovno sem se odpravila z upanjem, da ko se vrnem bom popolnoma drug človek:). Ure terapije je bilo konec in jaz nisem občutila nič posebnega. Sem mislila bo že še prišel občutek, ki ga čakam. Dokler nisem zaslišala svojega fanta, ki je rekel “bravo Gabi, zdrava si. A ne vidiš, da se ne bojiš več, ni te strah”. Sama sem kar stežka verjela, mislila sem naj raje  še malo počakam, da se prepričam ali je to res. In lahko potrdim, da mi je EFT terapija pomagala. Čeprav sprva ne dobiš tega občutka, pa to opaziš ob različnih situacijah na katere se odzoveš drugače kot bi se sicer. Gabi
*****

Zivjooo Mojca! Evo mene… da se ti mal javim… po najini prvi terapiji se počutm velik bolš-kar se tiče ločitve, kot da bi bla res že delec stran… pa še neki…spoznala sm enga… ampak…zdaj občutim verjetno znake zaljubljenosti kot so razbijanje srca, svicanje… ki jih ponovno spoznavam in se jih spet učim…ampak so res intenzivni… Vem, da bom še to uredila takoj ko se spet vidiva 🙂 lepo bodi in hvala!

*****

HVALA!

Miha S., mag. farm., Logatec

Ko sem prvič slišal za EFT terapije oz. tapkanje nisem verjel v to. Čeprav sem že prej poznal energijski sistem telesa in meridiane, nisem verjel, da bi to lahko odpravilo mojo težavo povezano s športom. Vedno ko sem tekel, me je začelo boleti stopalo. Bolečine niso izginile niti ko sem samo ležal na postelji. Vnetje mi je nastalo zaradi uporabe napačnih superg. Bolečina se mi je vlekla več mesecev in nič mi ni pomagalo (niti masaža, arnika, šentjanževo olje, koloidno srebro). Večkrat sem tudi obiskal različne fizioterapije (elektro, ultrazvok, infrardeča). Po prvi EFT terapiji je moja bolečina izginila in z njo nimam težav že več kot pol leta, kljub rednim fizičnim aktivnostim.

*****

NEMIR, TESNOBA, NISEM DOVOLJ DOBRA, HVALA ZA EFT POMOČ

»Prišla sem z bolečino v želodcu. V telesu sem čutila tesnobo in nemir. Pogosto sem imela glavobole. Spremljala me je tudi nespečnost.

Življenje na zunaj je izgledalo urejeno. A kaj ko je bilo v meni toliko strahu. Strah se mi je kopičil iz dneva v dan. Sploh se nisem zavedala, da sem v preteklosti doživela toliko stresnih situacij, ki so v meni pustile velik pečat. Na EFT terapiji pri Mojci sem ugotovila, da sem nosila v sebi vzorce, da nisem dovolj dobra in da se nimam rada. Ves čas me je skrbelo in s tem sem se zelo obremenjevala. Kaj se dogaja z mano, kako bom zdržala v službi, kako bo moj sin v šoli, …, skratka nešteto skrbi.

Še danes sem neizmerno hvaležna za tapkanje in da sem se odločila poskusiti. Že v prvi uri sem občutila globoko olajšanje. Hvala ga. Mojca. Seveda so sledile še nadaljnje terapije katerih ne bi želela izpustiti, saj so v moje življenje prinesle harmonijo, veselja in občutek zadovoljstva. Kar pa je bilo najbolj pomembno zame je to, da me ni več strah in tudi pretirane skrbi so minile. Bolečin v želodcu sem se znebila. Sebe sem dala na prvo mesto in se vzljubila.« Bojana, Tržič

*****

TEŽAVE S KAJENJEM

Raziskovanje in prepričanje, da večina stvari, ki se nam dogaja, prihaja iz naše notranjosti, me je slučajno pripeljalo na vašo internetno stran.
Tistega nedeljskega popoldneva sem čutil bolečino v križu in glavobol. Na Vaši strani sem si prebral, kako to odpraviti in poizkusil sem. Po nekaj minutnem tapkanju je bolečina izginila. Nato sem si v torek zjutraj prižgal cigareto. Ko sem prišel nazaj v sobo, sem se vprašal, ali je to potrebno. Poiskal sem navodila za tapkanje proti kajenju in nekaj minut tapkal. Želja po cigaretu je izginila. Nato sem po treh dneh zopet imel malo želje, a sem zdržal. Ko sem tistega dneva prišel domov, sem še enkrat tapkal in od takrat naprej nimam več želje po kajenju, čeprav vsi v moji okolici kadijo.
Moram Vam povedati, da mi je z Vašimi navodili skoraj v trenutku uspelo prenehati s kajenjem (ne kadim že od 5.4.2016 in tudi nimam želje po kajenju), prav tako sem v desetih minutah uspel odpraviti bolečine v križu, nimam več vsakodnevnih glavobolov ipd. V dveh mesecih sem tapkal le 5-10 krat za različne težave, zadeva super deluje in rezultati so trajni. Jure, Maribor
*****

PONOVNO NAŠLA UPANJE

Preden sem prvič prišla na EFT terapijo h ga. D.P., sem doživljala panične napade, tesnobo, bolečino v prsih, roke so se mi tresle. Nisem vedela zakaj se mi vse to dogaja. Na prvi uri EFT terapije sem ozavestila, da name tako zelo vpliva stres.  S terapevtko sva ugotovili, da so v meni določena prepričanja, ki mi blokirajo energetske poti. Sprejela sem tudi odgovornost, da če želim spremeniti vse kar se mi dogaja, moram delati na sebi.  Ponovno sem dobila veselje do življenja in upanje, da ni vse tako črno kot se mi je zdelo. Zato z velikim veseljem tapkam tudi doma, vsaj pol ure. Zahvaljujem se EFT terapevtki D., da mi je pomagala ozavestiti moje težave in ponovno sem nasmejana. Nina, Maribor

*****

BOLJ POZITIVNO GLEDAM NA SVET, Urša M., Velenje

Iz leta v leto sem bila depresivna, nobene prave volje do življenja, konflikti z ljudmi. Uživala sem pomirjevala, antidepresive, obiskovala psihiatra, vendar pravega vzroka s tem nisem odpravila. Depresija se je ponavljala. Obiskala sem eft terapijo, katera mi je spremenila življenje. Vzrok takega počutja pri meni izhaja iz otroštva. Po nekaj terapijah sem uspešno odpravila te težave. Hvaležna sem izkušenim terapevtom, ki znajo odpraviti takšne težave za vedno.

*****

STRES, NESPEČNOST, STRAHOVI, RAZBIJANJE SRCA, STALNA NERVOZA
“Moje telo mi je začelo sporočati, da ne zmore več. Glavni problemi, ki sem jih imela so bili stres, nespečnost, zapostavljanje, strahovi, obenem pa me je zapustil partner. Zaradi njih sem čutila stalen nemir v telesu, nervozo, pritisk v glavi (ki ga je spremljal glavobol). V meni je bil stalno prisoten strah in kar naprej sem bila na robu joka. Srce mi je močno razbijalo. Vedela sem, da moram nekaj storiti. Ker je bilo stanje večinoma obupno, sem jemala tudi pomirjevala. Opravila sem podrobne zdravniške preglede. Zdravstveno stanje je bilo BP. Vendar sama sem bila na robu obupa. Potem sem poiskala drugo pomoč in se oglasila na EFT terapijo pri Mojci. Skupaj sva začeli predelovati moje travmatične dogodke iz preteklosti. Postalo mi je jasno, zakaj mi je moje telo začelo sporočati, da ne zmore več. Glede na vse to kar sem prestala, sem se še dobro držala.
Že po prvi EFT terapiji sem opazila ogromno spremembo. Nespečnost je izginila, sprijaznila sem se z vsemi izgubami, ponovno sem našla svoje ravnovesje. Na nekaj EFT terapijah sva z Mojco predelali moje najhujše težave, ki sem jih imela – stres, nespečnost, zapostavljanje in strahove. Nisem več potrebovala nobenih tablet (pomirjeval ali tablet za spanje…).  Resnično sem hvaležna vam in vašim EFT terapijam, ki so mi spet omogočile boljše in kvalitetnejše življenje.” Regina, Ljubljana.
*****

STRAH IN PANIČNI NAPAD

Zelo sem vesela, da lahko v težkih situacijah pomagam komu do ponovnega smeha, do majhnih radosti in predvsem do ponovne volje do življenja. Hvaležna sem, da EFT dela čudeže. 

Hvaležna pa je tudi gospa Brigita, ki je na EFT terapijo prišla z namenom, da je to še njena edina možnost in pot do izboljšanja njenih težav. Preberite si kaj je povedala. 

“Začela sem se počutiti neznansko utrujeno, zaspano in brezvoljno. Bilo je tako nenavadno, da me je postalo strah, kaj se dogaja. Močan strah je povzročil panični napad. Moj svet se je skrčil, vse skupaj je bilo kot v najhujših nočnih morah. Zdelo se mi je kot da se pogrezam in da me bo zmanjkalo …

Začela sem tavati od specialista do specialista, vendar brez uspeha. Dobila sem le psihiatrično diagnozo anksioznost z depresijo.

Potem mi je prijateljica, ki je sicer moja osebna zdravnica priporočila tapkanje. Obupana sem poskusila še to možnost. Poiskala sem EFT pomoč pri Mojci Nendl in začeli sva delati na mojih problemih s psiho. Jaz psihične probleme namreč nisem jemala kot nekaj resnega. Fizično sem bila čisto na dnu. Vendar sem dala skozi ogromno preiskav, ki pa so potrjevale, da je vse v najlepšem redu. Bila sem na robu obupa.

Na tapkanju mi je Mojca med drugimi težavami odkrila, da imam strah pred boleznijo. To drži, saj sem ga še kot otrok prevzela od mame. Prav to je posledica mojih današnjih psihičnih težav. Bilo je težko, na začetku sem imela tudi probleme s tem, kako naj sedim na terapiji, tako omotična sem bila. Postopoma ko sva tapkali, sem osvajala nove vzorce in se počutila vedno bolje iz ure v uro. Bilo je veliko olajšanje, ampak do popolne ozdravitve se mi je zdelo še daleč. Panični napadi so se najprej zmanjšali, po nekaj EFT terapijah pa celo izginili.

K sreči sem po dveh mesecih že delala v službi za poln delovni čas, po pol leta pa sem bila spet jaz, polna energije in življenjskega zagona. Zdaj me ni več strah. Sem pa zelo hvaležna za EFT izkušnjo in za terapevtko Mojco, ki me je popeljala na pot do pomembnih osebnostnih sprememb.” Hvaležna Brigita

*****

POZITIVNA PREPRIČANJA SO MI OMOGOČILA SPREMEMBE

V življenju so se mi dogajale stvari, za katere nisem našla razlage zakaj se mi dogajajo. Čeprav sem uspešna v svoji karieri, sem ugotovila, da določene stvari mi pa vseeno ne tečejo tako gladko kot kariera. Pomislila sem, da mogoče nekaj delam narobe. Vprašala sem se, kaj moram narediti, da pritegnem v svoje življenje ljubečega partnerja. Vprašala sem se tudi kaj delam narobe, da nisem vsak dan srečna. Menila sem, da je sreča odvisna od drugih ljudi, ki so v mojem življenju in ne od mene. Začela sem brskati po internetu in našla sem spletno stran eft.si o tapkanju. Zelo me je pritegnil način tapkanja in sem si rekla, da bom poskusila.

Na prvi uri tapkanja sva s terapevtko D. ugotovili, da tisto kar me drži nazaj in se mi določene stvari v življenju ne dogodijo, čeprav si jih želim, so prepričanja. Nisem se zavedala, da ima toliko negativnih prepričanj. Ko sem jih sprejela, sem jih začela spreminjati. Ni šlo vse naenkrat, postopoma pa sem osvojila nova. Sprememba prepričanj mi je omogočila spremembe v življenju, tiste, ki sem si jih želela. Hvala za pomoč. Moje življenje je sedaj napolnjeno s srečo, zadovoljstvom in smehom. Jana, Ptuj

*****

HREPENELA SEM PO LJUBEZNI, PO BOLJ GLOBOKI VEZI …
“Bilo je tako težko, da nisem vedela kaj bi sama s sabo. Odpreti se nisem mogla oz. nisem znala, le v sebi sem trpela. Svoje otroštvo vidim samotno in žalostno. Odkar pomnim, sem si želela globljega stika s starši, biti slišana, razumljena in ljubljena. Hrepenela sem po ljubezni, po bolj globoki vezi, kot sem jo imela s svojimi starši. Oni mi tega niso znali dati, saj se z njimi nisem globlje pogovarjala. Umikala sem se v svoj svet, v njem izživljala vse kar mi je manjkalo, a hrepenenje je ostalo. Občutek nemoči se je stopnjeval. Prišel je tudi trenutek, ko sem padla tako globoko v svoj svet negativnosti, da si v enem trenutku nisem več želela živeti. Ko mi je umrla babica, s katero sva bili zelo povezani, sem se odselila od staršev.
V trenutku, ko padeš v neko žalost in jo poglabljaš sam s sabo, te lahko odnese zelo daleč. Če pogledam danes nazaj, ne morem verjeti, kako daleč me je odneslo. Dosegla sem dno. Poiskala sem pomoč EFT terapije pri Mojci. Skupaj sva predelali moje zgodbe iz preteklosti. Dojela sem, da prav na dnu, pod težo žalosti in bremen preteklosti obstaja vsa moč.”
Hvaležna sem za to izkušnjo, zdaj sem našla sebe in vzpostavila se je tudi nova, globoka vez s starši. Zdaj dajem ljubezen sama in to ljubezen dobim vrnjeno.”  Nataša, Trbovlje
*****
SUHE, PEKOČE OČI, PREOBREMENJENOST IN STRES, VSE SE JE STABILIZIRALO 
“Po izobrazbi sem univ. dipl. ekonomist in narava mojega dela je močno povezana z računalnikom. Vsak delovni dan preživim v pisarni 7-9 ur za računalnikom. Več let zapored sem pri delu čutil utrujenost oči, občutek “suhega očesa” in neprijetno pekočo bolečino, ki je to spremljala. Težave so bile največje pozimi, ko je suh zrak, temnejši dnevi in pri delu uporabljamo še umetno svetlobo. Dodatno so moje težave povečevala stresna obdobja in ogromno dela, ko sem bil na tesnem z zaključevanjem nalog v roku. Večkrat se mi je tudi ponovilo vnetje žlez, ki izločajo solze in takrat je bilo najhujše. Pekoče bolečine sem imel skozi cel dan.
Po priporočilu oftamologov sem poskušal z različnimi kapljicami, ki so mi jih priporočali, krpicami za nego oči, gretjem oči in umetnimi solzami, vendar se je težava samo umirila, ko pa se je oko na to navadilo je bilo še slabše. Pred slabim mesecem sem se odločil za EFT terapijo pri Mojci Nendl, tapkala sva na težave suhega očesa, stres in preobremenjenost oči zaradi računalnika. Rezultati so bili hitro opazni. Občutki suhega očesa in s tem povezane bolečine so izginile in spet sem imel več lastnih solz. Zelo sem vesel, da sem se odločil za ta korak, saj se je s tem bistveno izboljšala kvaliteta mojega življenja.” Marko, Ljubljana, 2015
*****

PANIČNI NAPADI

S tapkanjem sem se že sicer srečala preden sem se naročila na prvo terapijo. Tapkala sem s prijateljico, ki tudi sama hodi na terapije. Tapkanje in učinki tapkanja, ki mi jih je pokazala prijateljica, so mi bili tako všeč, da sem se odločila za EFT terapijo. Sama sem že nekaj časa doživljala panične napade in nikakor nisem našla vzroke teh paničnih napadov. Temu sem želela narediti konec. In tudi dejstvo, kako dobro sem se počutila, ko sva s prijateljico tapkali.

Ko sva s terapevtko D. tapkali, sem v sebi našla še veliko potlačene bolečine, žalosti in jeze. Ugotovila sem tudi od kod vsa ta čustva izvirajo. Zdaj vem, kaj je vzrok paničnih napadov. Odločila sem se, da bom s terapevtko temu prišla do konca, da čimprej vsa potlačena čustva osvobodim.

Že po prvi uri tapkanja sem v sebi čutila olajšanje, določena bremena so odpadla in počutila sem se mirno. Hvala, ker mi nakazujete pot s pomočjo katere se lahko osvobodim vsega kar me blokira. Valerija, Maribor

*****

JAVNI NASTOP – TREMA IN NELAGODJE, KAJ JE ŽE TO?

Mojca, najprej se ti še enkrat iskreno zahvaljujem za tvojo pomoč. Napisala sem ti nekaj svojih misli in občutkov o svojem doživljanju ETF terapije:

”EFT terapija mi je bila v veliko pomoč pri pripravah za izboljšanje javnega nastopanja. Neverjetno kako zelo hitro sem se znebila treme in nelagodja, saj so bili prvi rezultati vidni že po dveh terapijah. Pred tem sem preizkusila veliko različnih stvari, vendar nobena izmed njih ni bila tako zelo preprosta in učinkovita kot tapkanje. Vedno sem doživljala neizmerno nelagodje in strah, ko sem imela govor pred poslušalci, kljub temu, da sem si to v srcu želela. Sedaj lahko nastopam v javnosti brez težav in precej bolj sproščeno, tudi ko se zgodi, da sem nepripravljena. Mojca zelo sem hvaležna za tvojo pomoč in metodo iskreno priporočam vsem, ki se srečujejo s podobnimi težavami.” Mateja, Ljubljana.

*****
PO TAPKANJU SEM OHRANILA TEŽO, KOT SEM SI JO VEDNO ŽELELA
“Mojca, vam sem povedala stvari, ki jih nisem povedala še nikomur. Zdaj mi je dosti lažje. Od prvih terapij naprej imam moč, da se zvečer ustavim, ko me napade volčja lakota. In to je zame velik napredek. Hujšanje je bilo bolj zabavno in se mi ni bilo potrebno vsemu odrekati, kar rada jem. Od tega je minilo že kar precej časa in presenečena sem, da se edino po tapkanju nisem zredila nazaj. Prej ko sem poskušala vse mogoče diete, je bilo nekaj časa v redu, potem sem nazaj pridobila na teži. Zaradi debelosti sem imela slabo samopodobo in nizko samozavest. Hvaležna sem za EFT terapije, ki so mi omogočile uresničitev mojih sanj, saj sem zdaj končno zadovoljna sama s sabo.” Monika, Trzin.
*****
SAMO EN MALI KORAK DO ČUDOVITE SPREMEMBE
“Stara sem 52 let. Življenje se mi je začelo podirati, ko je moj mož izvedel, da ima raka na ledvicah. Njegovo zdravljenje je bilo na začetku obetavno. Verjela in upala sem, da bo ozdravel, čeprav sem vedela kakšna je statistika pri tej bolezni. Seveda se je njegova bolezen razbohotila in bilo je grozno. Postajal je čedalje šibkejši, dokler ni umrl. Preden je umrl, mi je izrekel besede, ki jih nikoli ne bom pozabila: “Vedno te bom ljubil”. Od tega trenutka mi je šlo vse navzdol. Bila sem osamljena, brez volje in smisla do življenja. Ponoči nisem spala. Počutila sem se obupno, sploh nisem vedela kaj naj bi počela sama s sabo. Poskušala sem iti ven s prijateljicami, vendar to ni nič pomagalo. Mislila sem samo na svojega moža, ki ga ni bilo več. Potem sem iskala po internetu in našla EFT tehniko. Oglasila sem se na eno individualno EFT terapijo. Sprememba po njej je bila očitna. Postala sem umirjena in življenje je zame spet dobilo smisel. Začela sem se ukvarjati s športom in imela sem vedno več energije. Moža se spomnim, vendar grenak priokus je zbledel. Vedno pa bo ostal v mojem srcu.” Tinkara, Slovenjske Konjice
*****
STRAH ME JE BILO ŽIVLJENJA, PO TAPKANJU PA SEM PREROJENA OSEBA
Ko sem prvič prišla na EFT terapijo k Mojci, sem bila popolnoma brez življenja…pravzaprav me je bilo strah življenja. Strah me je bilo že najbolj preprostih stvari, kot so iti v trgovino, se voziti z dvigalom, biti v gneči na cesti…tudi doma me je bilo kdaj strah, da se bo kar cel blok zrušil, medtem ko bom v njem. Grozni, nepojasnjeni strahovi, s katerimi je bilo težko živeti. Poleg vseh teh strahov, pa sem s sabo nosila še težke zamere do različnih ljudi…do očeta, ki me je zapustil kot 6-letno punčko, do maminega partnerja, ki me je spolno zlorabil, jeza in zamera do mame… Obiskala sem že nekaj terapevtov in poskušala na različne načine odpraviti te strahove, vendar vse zaman.
Prvi šok sem doživela, ko sva se z Mojco lotili “najtežjega”, spolne zlorabe. Ja, tudi malo je bolel srček, bile so solze…ampak vse to je tako hitro minilo…v terapiji in pol sva prišli do tega, da sem prebolela, oprostila in o tem dogodku govorila popolnoma brez čustev, brez bolečin…kot bi se to zgodilo nekomu v filmu. Seveda tega dogodka ne bom nikoli pozabila, pa vendar me ne omejuje več v vsakdanjem življenju, me ne boli več. Tako sva se lotili strahca za strahcem…bolečine za bolečino…ven so prišle in tudi hitro odšle stran stvari, za katere sploh nisem vedela, da so v meni, da bolijo in da jih je potrebno “pozdraviti”. Mojca me je vseskozi spodbujala, tudi sama sem veliko tapkala doma. In danes? Danes sem prerojena oseba. Imam zelo veliko voljo do življenja, sem bolj pogumna in prepričana vase. Veliko lažje diham, saj sem odpustila kupu ljudi in odklopila mnoge prikolice s sebe. Strah pred odhodom v trgovino ali v dvigalo se mi zdi hecen in ni mi jasno, da sem kdaj imela takšne strahove. Kot, da tisto nisem bila jaz. Tapkanje se mi zdi izjemna in res hitro delujoča terapija. Poleg vsega pa me je Mojca naučila preproste stvari, ki veliko pomeni: Hvaležnosti! Biti hvaležen za tisoč stvari, tudi tiste samoumevne kot so voda, ki priteče iz pipe :). Kako se šele svet spremeni, ko postaneš hvaležen. Hvala EFT, hvala Mojca, hvala, hvala, hvala…” Enisa, Ljubljana
*****
ZDAJ SEM MIRNA IN SREČNA, Daša K., Slovenj Gradec, 36 let
Vsak dan sem bila zelo psihično in fizično utrujena. Obenem sem čutila tesnobo. V meni se je tlelo prepričanje, ki me je omejevalo, da bi bila srečna. Kot bi me ta tesnoba držala in mi ne bi dovolila, da bi zaživela. V sebi sem doživljala tudi nekakšno paniko, da mi dnevi kar bežijo mimo, tesnoba pa se mi je vedno bolj stopnjevala. Spoznala sem EFT in odšla na terapijo. Presrečna sem, da sem se znebila tesnobe in občutka, da ne morem biti srečna. Hvala za to izkušnjo.
*****
IZ PEKLA V RAJ
Preberite kakšno spremembo je doživela ena izmed naših strank:
Tadeja je ženska srednjih let. Doživela je spolno zlorabo v otroštvu, kar je vplivalo na kvaliteto njenega življenja. Ni mogla imeti uspešne zveze s partnerjem, saj se ni dovolj cenila. Obenem je v sebi še zmeraj čutila zamero in jezo do moških. Bila je obupana, brez energije in življenje zanjo ni imelo več nobenega smisla. Ker ni imela volje, da bi hodila ven, tudi ni spoznavala novih oseb. Obupala je, da bi lahko kdaj imela srečno zvezo in otroke. Vedno, ko se je spomnila na otroštvo se je zjokala. Vse njeno življenje je bilo omejeno na rutino služba (delo) – dom (dolgočasenje)…
Ključni korak v njenem življenju je bil obisk EFT terapije pri nas. Že po prvi terapiji je začutila spremembo na boljše in ugotovila, da je to prava rešitev zanjo. Naglo se je začela spreminjati v svoji notranjosti. Pozabila je zamero in jezo iz preteklosti, saj je iz nje izpuhtela. Ko se je spomnila na otroštvo ni začutila ob tem več nobenih negativnih čustev. Več se je začela družiti s prijateljicami, hoditi ven in se zabavati. Na ta način je kmalu spoznala fanta. Srečno sta zaljubljena. Čutita, da je to to in da sta našla pravo osebo, s katero zdaj načrtujeta otroke. Vse kar si je prej tako želela, a ni znala uresničiti je zdaj postalo realnost. “Čez noč” je imela veliko več energije in volje do življenja ter postala polna optimizma. Tadeja, Žalec
*****
TELEFONIRANJE IN STRAH PRED NASTOPANJEM JE ZAME PRETEKLOST
Sem ženska srednjih let. Že leta sem se bojevala s problemom telefoniranja, požiranja besed in šumnikov, strahom nastopanja itd. Prebirala sem literaturo, članke in iskala rešitev za svoje probleme in tako sem naletela na gospo Mojco in njene zgodbe. Zelo me je vleklo, da jo pokličem, vendar strah pred telefoniranjem me je oviral. Zato sem ji najprej pisala – bilo je poletje. Zaradi počitnic ni delala v našem kraju in sva se domenile za kontakt takoj po počitnicah. In glej ga zlomka, gospa Mojca me pokliče za prvi termin. Prvi tretma nič posebnih občutkov, zato se dogovoriva za nov tretma čez 1 mesec. V tem enomesečnem obdobju so se pa začele stvari spreminjat same od sebe. Tako, da sem se vprašala, ali sem to jaz? Telefonirat sem začela spontano, brez oklevanja, popravila se mi je samozavest… Kasneje po drugem tretmaju sem popravila govorno napako in tako naprej. Za Vse stvari ki so se dogajale in se še dogajajo se iskreno zahvaljujem gospe Mojci in EFT – resnično deluje. Barbara, Celje
*****

6 LET NISEM SPALA BREZ LUČI, PO PRVI TERAPIJI SPIM ŽE 6 NOČI OD 10 BREZ PRIŽGANE LUČI
“K meni se je oglasila 18 letna punca. Prišla je zaradi močne fobije, katero ima že od otroštva. Njena težava je bila ta, da se je strašno bala teme. Strah jo je bilo, da jo bo kdo napadel in da se kdo skriva v njeni omari. 6 let se je vsak večer borila, da bi zaspala brez prižgane luči, pa ni šlo. Zaradi tega problema, je obiskala že nekaj terapevtov, vendar brez vidnih učinkov. Zdravniki so ji predpisali tudi antipsihotike. Po prvi EFT terapiji je minilo en mesec, ko se je drugič oglasila pri meni. Povedala mi je, da jo je zdaj manj strah v teh situacijah, kot jo je bilo prej, tudi v šoli je bolj skoncentrirana od kar zdaj spi že 6 od 10 noči brez prižgane luči. Ne doživlja več panike, ko ugasne luč. Verjame, da bo po drugi terapiji že mirno spala brez kakršnega koli strahu in prižgane luči. Omenila je, da bo prenehala jesti tabletke, saj jih ne potrebuje več.” Petra, Idrija

*****

LJUBEZENSKE TEŽAVE – LJUBOSUMJE
Prepričana sem bila, da je moja največja težava ljubosumje. Že po prvi uri tapkanja, sem opazila, da moje ljubosumje pojenja, sploh, ko sem pri sebi opazila, da moje reakcije niso več ljubosumni izpadi. Peljala sem se mimo bencinske črpalke. Videla sem, da ima moj dragi na bencinski črpalki parkiran avtomobil. Prej, še preden sem začela s tapkanjem, bi se na bencinski črpalki ustavila, ali bi dragega poklicala in bi želela vedeti zakaj se je ustavil na bencinski črpalki brez, da bi jaz zato vedela. Zdaj, po vsakodnevnem tapkanju na ljubosumje, pa sem se čisto mirna v sebi, peljala mimo. Počutila sem se svobodno in nič ljubosumno. D. hvala vam. Zala, Ptuj

*****

ŽE PO SAMO ENI EFT TERAPIJI SEM BILA POPOLNOMA SPROŠČENA IN UMIRJENA

Tapkanje mi je zelo pomagalo. Prvi teden po terapiji sem se počutila neverjetno, svobodno, lahkotno, umirjeno,… Že po samo eni terapiji sem bila popolnoma sproščena in umirjena. Nervoza oziroma “mravljinci”, ki sem jih nosila v sebi so popolnoma izginili. Opazila sem tudi, da ko se pogovarjam z drugimi ljudmi, sem bolj umirjena in sproščena. Zdaj se mi pa zdi, da se zopet počasi zapiram sama vase. Po terapiji sem poskušala tapkati sama, res, da mi je uspelo umiriti težavo, ampak na koncu sem čutila praznino v sebi, kot da mi nekaj manjka. Mojca rada bi še prišla k vam, ker vem, da mi bo tapkanje, ki ga izvajate prineslo trajne rezultate. Hvala. Tanja, Ljubljana
*****

IMAM VELIKO VEČ ENERGIJE, Mateja Z. 

Ugotovila sem, da imam veliko več energije in zagon odkar tapkam. Iz sebe sem naredila uspešno poslovno žensko. Spoznala sem, da so EFT terapije prava stvar zame. Priporočam ga tudi vam!
 
*****

POZITIVNE SPREMEMBE V MENI

V svojem življenju sem preživel marsikateri težak dogodek. Zdelo se mi je, da sem te težke dogodke tudi že predelal, sploh zaradi tega, ker je od njih minilo že veliko časa. Zdelo se mi je tudi, da si s tapkanjem pri teh dogodkih tudi ne morem ničesar več pomagati. Vendar pa sem se odločil, da vseeno poskusim.

Resnično sem bil presenečen, ko sem že po prvi uri tapkanja doživel lagodje in mir. Ko pa sva s terapevtko D. potolažila malega otroka v meni, sem se počutil fenomenalno, varno in srečno. Nekako sprva nisem mogel verjeti, da se bom še kdaj tako počutil v svojem življenju. Tone, Maribor

*****

HITRO VIDEN NAPREDEK

Tapkanje mi pomaga, ker po tapkanju občutim notranji mir in se tudi navzven spreminjam. Pri govorjenju je opazen napredek, saj me je manj strah pred morebitnimi blokadami ob izgovarjanju nekaterih besednih zvez. Tapkam tudi na telesno težo in tudi tukaj je viden napredek.

Prakticiram tapkanje ovir, kot so problemi v zvezi pridobitve poslov, finančni tok, problemi na reševanju težav na delu itd.
Ugotavljam, da se manj potim, kot posledica stresa ne pa sončne toplote, bolj sem umirjen, bolj racionalno rešujem tekoče ovire, ne počnem več sto stvari na enkrat in me tudi manj bega, ko bi moral biti istočasno na večih mestih (posledica posla, vremena, okoliščin v gradbeništvu itd.). Sem vesel, da mi je terapevtka D. tako pomagala, že iz prve terapije je občutno viden napredek. Še se bom oglasil. Hvala, Franc, Kobarid.

*****

KOMUNIKACIJA SE JE IZBOLJŠALA ZA 100 %
Na EFT terapijo sem prišla prvič, ker je bila komunikacija z mojim partnerjem obupna. Že ena sama ura tapkanja mi je toliko pomagala, da sem hitro pozabila na to, kako je bilo. Komunikacija s partnerjem pa se je neverjetno izboljšala, za sto procentov od prej in zdaj se super razumeva. Hvala vam Mojca za to izkušnjo. Dragica, Ljubljana
*****
 
SPREMENILI STE MI ŽIVLJENJE V SAMO ENEM DNEVU, Janja, Bled
Spremenili ste mi življenje, v samo enem dnevu. Šele sedaj vidim, kako malo je potrebno, a hkrati narediš veliko zase. Hvala za to izkušnjo.
 
 *****
TAPKANJE JE NEPRECENLJIVO
Veliko mislim na vas. Ker se mi zdi, da mi je tapkanje zelo pomagalo. Sama poskušam tapkati, vendar mislim, da bi dosegla izboljšanje samo z vami ga. Mojca. Pri vas sem močno jokala in odvalil se mi je velik kamen. Prepričana sem, da se bom trajno znebila klavstrofobije. Hvala tisočkrat. Tatjana, Celje
*****
ZAHVALA ZA POMOČ
Želim se samo zahvalit za vašo pomoč in vztrajnost, saj sem že po prvem srečanju občutila ogromne spremembe, prej sem bežala od doma in če se je le dalo, sem delala tudi po 16 ur. Sedaj se pa doma počutim mnogo bolje in mi ni težko biti doma, kar mi zelo veliko pomeni in se počutim bolje. Glede na to, da me je bilo prvega srečanja zelo strah se naslednjega srečanja z vami ga. A. zelo veselim. Dragana, Vrhnika
*****
ZAPRLA SEM SE VASE IN ODRINILA VSE, TAPKANJE ME JE REŠILO
Šele sedaj vidim, da nisem trpela samo jaz. Danes, pol leta po splavu sem se prvič igrala z otrokoma in ob njima uživala. Zaradi žalosti in izgube sem se zaprla vase in odrinila moža ter otroka in sploh nisem opazila, da tudi moj mož trpi zaradi mene. Hvala za EFT in hvala ti A. da si, ker brez tebe mi ne bi uspelo. Še vedno vsak dan tapkam in moj mož se uči tapkanja z mano, ker nama obema koristi. Morda naslednjič prideva celo skupaj. Oba sva navdušena saj nama je EFT dal novo priložnost, da smo zopet družina, da smo zopet srečni in se odkrito lahko pogovarjamo.
Barbara, Kranj
*****
EFT MI RESNIČNO ZELO POMAGA

Da ne bom samo obupavala, se lahko danes pohvalim, da sem končno premagala samo sebe in sem danes prvič sama premagala čustveni odziv, res je bilo naporno in sem utrujena bolj kot po celodnevnem delovniku, ampak sem vesela, da sem končno uspela saj sem vedno prekmalu odnehala. Ja danes to vem in sem ful ponosna nase  in hvaležna Vam ga. A. za vse nasvete, ki so mi vsak dan v spodbudo. Lep pozdrav, Valerija, Grosuplje

*****

HRANA NI VEČ MOJA ZAVEZNICA V STRESU
Danes je že tretji dan, ko sploh ne razmišljam več o hrani kot orožju za tolažbo, ko si mi to razlagala na začetku moje poti z EFT. Tega nisem verjela tudi pred štirinajstimi dnevi in se mi je zdelo nemogoče, sedaj pa kar ne morem verjet, da je pri meni tudi to možno. Najprej mi je uspelo brez stresa preklopit na bolj zdravo hrano, kar je posledica, da nisem več utrujena in sedaj sem brez težav tudi na rednih obrokih brez vmesnih prigrizkov. V četrtek sem pripravljala pogostitev za 65 ljudi in seveda sem pripravljala tudi pecivo za njih, sploh mi ni bilo težko čeprav nisem poskusila ničesar. Kar pa mi je najpomembnejše in prej tega nisem razumela, no saj tudi sedaj ne, ampak sploh se ne počutim prikrajšano, ker drugi jedo jaz pa ne. Ful sem ponosna nase in hvaležna tebi A., ker si mi ogromno pomagala. Suzana, Kamnik
*****
STRAHOVI SO ŠLI OD MENE
Od najinega zadnjega srečanja kar pridno tapkam vsak dan. So mi dale za misliti tvoje besede, sem se našla med njimi oz. sem se mogoče ustrašila tega, da sem lahko rešena vse te prtljage in strahcev. Zato sem se odločila, da zdaj pa res dovolj…gre za slabe pol ure na dan, ki si lahko vzamem zase…za take rezultate ni veliko časa 🙂

Ko sva z ga. Mojco tapkali so se mi močno solze ulile, močna žalost, se kar sama sebi smilim 🙂 …nekajkrat po tem pa ni več tako hudo…priteče še kakšna…čutim malo žalosti in še malo jeze, vem, da bo vse šlo ven. Že od nekdaj me je strah tudi neviht, včerajšnje nevihte se nisem preveč ustrašila…od 30 bliskov, me je le en ustrašil…pa sem ga potapkala 🙂

Res sem ti zelo hvaležna za ves trud in čas, ki mi ga posvetiš…kot sonček posvetiš v moje življenje!  Mojca hvala, Erika, Ljubljana

*****

IZGUBILA SEM ZAPOSLITEV, SEDAJ SE POBIRAM
Sedaj sem stara 28 let in sem nekako od svojega 25 leta pa do sedaj se nekako kontrolirala in izboljšala svoje življenje s prehrano in veliko gibanja, dokler nisem izgubila redne zaposlitve. To pa je bila pri meni pika na i in težave so se ponovile v še hujše napade. Nato pa sem našla na internetni strani EFT metodo in nemudoma poklicala in tako stopila v stik z ga. A., ki je brez problema vzpodbujala moje besede in že je sledilo najino prvo snidenje in tega dneva se bom spominjala dokler se bom zavedala zase.
Nisem mogla verjet, kljub temu, da so mi prijatelji odsvetovali, češ, da je to spet “lari fari” in metanja denarja čez okno, sem poslušala svoje srce in ni mi žal, saj sva z ga. A. začele reševat z metodo EFT moje težave in jih rešujem še naprej z velikim veseljem, saj vedno do sedaj sama sebi dokažem, da se psiha poigrava z mano in da jo z metodo odpravim s tapkanjem.
EFT lahko opravljam kjerkoli in kadarkoli, pa tudi če me kdo gleda postrani, vendar tisti trenutek jaz to rabim in mi pomaga, da se pozdravim in zaživim svoje življenje.
Tudi doma, kadar imam mir in tišino, opravljam metodo EFT, ki deluje kot antibiotik in počasi, počasi z mojo voljo in vztrajnostjo premagujem svoje strahove in dobivam nazaj svoj nasmeh na obrazu in po dolgem času mi bližnji okoli mene govorijo, kako so pogrešali moj nasmeh.
Hvala EFT metodi in hvala vam ga. A. Polona, Domžale
*****
BOLEČINA V TELESU JE TAKOJ MINILA

Bolečina me je spremljala po celem telesu več let. Poskusila sem EFT tehniko. Kmalu nisem več potrebovala zdravnika. Takoj sem lahko nadzorovala nivo bolečine. S. L.

*****

ALERGIJE, DIABETES, TEŽA, VSE JE IZGINILO PO ZASLUGI EFT

Imela sem veliko alergij, v bistvu sem bila alergična skoraj na vse kar obstaja. Zdaj na nobeno stvar nisem več. Lahko jem karkoli hočem. Zlahka izgubim na teži. Nimam več diabetesa in tudi krvne preiskave niso več potrebne. Vse to po zaslugi EFT terapije. M., Kranj

*****

MIGRENE NIMAM VEČ

Naveličala sem se jemanja zdravil, ki so zdravila le simptome, niso pa se dotaknila težave, ki je bila resnični razlog za bolezen. Migrena je izginila po desetih minutah. Katja, Logatec