PRIČEVANJA PO EFT TERAPIJAH

KORONA KRIZA – TESNOBA, PANIKA, ANKSIOZNOST

“Za EFT terapijo sem se odločila, ker je zagotavljala hitro in trajno rešitev psihičnih težav. Pred meseci sem se popolnoma sesula, čeprav se v mojem življenju ni zgodilo nič pretresljivega. Korona kriza, vsakodnevne obveznosti, služba, skrb za tri otroke … in enkrat je bilo vsega preveč. Občutki so bili grozni, od panike, strahu, tesnobe, nervoze, prebavnih in prehranjevalnih težav. Po pregledu pri osebnem zdravniku, sem dobila diagnozo anksioznost in antidepresive. Ker sem vedela, da to ne bo rešilo mojih težav, ki se jih takrat še nisem niti dobro zavedala, sem se odločila, da pridem temu do dna. Ko sem brskala po spletu  sem naletela na tapkanje, ki je takoj pritegnilo mojo pozornost in tako me je pot pripeljala do Mojce. Po prvi terapiji, ko sva začeli brskati po preteklosti, se mi je stanje še slabšalo, saj so travmatični spomini in prepričanja začeli prihajati na plan. Vendar, bolj ko sva čistili po preteklosti, lažje mi je bilo in vsako uro se je moje počutje začelo izboljševati. Terapije z Mojco so mi zelo koristile, saj lahko sedaj spet opravljam vsakodnevne obveznosti in se soočam z izzivi in težavami, ki jih prinese nov dan. Izboljšala se mi je samopodoba, zavrgla sem veliko starih prepričanj, ki so me omejevala in nekako bolj pozitivno gledam na vse, z upanjem, da bo vse dobro.”

Petra. V. (38 let)

Njene težave prej: tesnoba, strah, panika, nervoza, utrujenost, anksioznost, preobremenjenost, panični napadi, selitve, nezaupanje, krivda, osamljenost, nesproščenost, potne roke, prizadetost, občutek, da ne bo zmogla, nisem varna, nemir, skrbi.

 

***

TIŠČANJE V PRSIH

“EFT mi je zelo pomagal pri tiščanju v prsih. Že po prvem uvodnem obisku mi je bilo bolje. Ko sem pričela s terapijami pa je bilo počutje po vsaki terapiji boljše. Zadovoljna sem, da sem se odločila za ta korak.”

Andreja M. (50 let)

Njene težave prej: splošno slabo počutje, brezvoljnost, depresija, hujšanje, alkoholizem v družini, panični strah, tiščanje v prsih.

***

MENI SE SAMO ŠE SMEJI – PREJ SEM SE ZELO SLABO POČUTILA IN BILA NA ROBU HUDE DEPRESIJE 

“EFT je moja velika sprememba v življenju, v katerem se je nakopičilo toliko enih težav, da jih ni bilo možno rešiti.  Ta terapija me je dobesedno rešila vse moje teže, ki mi je ležala na moji duši. Moj velik problem je bil povezan predvsem z partnerstvom, družino in službo. Nikoli se nisem znala postaviti zase, kaj šele na glas povedati kaj mislim. Vse to je načelo moje zdravje in padla sem v začaran krog ene same negativne energije. Tega je zdaj konec. Ponovno smo vzpostavili normalne, boljše odnose povsod, meni pa se še samo smeji. Imam usta do ušes. Zelo zadovoljna sem s to izkušnjo, ni bilo enostavno, a vredno truda. Najlepša hvala.”

Bernarda T. (47 let)

Njene težave prej: poporodna depresija, tesnoba, grozni odnosi, strah v službi, ni se znala vključiti v družbo, sramežljivost, jeza, zamera, prizadetost, ljubosumje, občutek, da ni dovolj dobra, izkoriščanje.

***

 SVET SPET VIDIM V POZITIVNI LUČI

“K Mojci sem prišla zaradi ogromno različnih težav. Od tega, da sem bila grozno izčrpana, brez kakršnekoli energije in volje, brez možnosti uvida svetle prihodnosti. Poleg tega sem trpela za hudimi bolečinami v vratu, nespečnostjo in nemirom v srcu. Vse moje težave pa so imele skupni imenovalec, in sicer nizka samopodoba in globoko zasidrani negativni vzorci v podzavesti. Z Mojčino pomočjo sva vse te negativne predsodke opustile in odprlo se mi je povsem novo vidno polje. Stvari sem začela gledati še z druge plati in počasi so se mi začeli sestavljati koščki sestavljanke, ki se mi je še pred tem zdela nemogoča za sestaviti. Že ko sem prvič prišla k Mojci me je pričakala s svojim pozitivnim nasmeškom in iskreno željo po mojem uspehu. Življenje se mi je obrnilo na glavo in to v zelo pozitivnem smislu, predvsem pa v relativno zelo kratkem času. S kakršnokoli težavo se trenutno spopadate Vam iskreno priporočam EFT terapijo, ki vas bo z Mojčino pomočjo popeljala v bolj svetlo in predvsem radostno prihodnost. Ob tej priložnosti bi se rada tudi iz dna srca zahvalila Mojci.”

Vesna O. (37 let)

Njene težave prej: izčrpanost, pomanjkanje energije, brezvoljnost, bolečine v vratu, nespečnost, nemir v srcu, nizka samopodoba, negativne misli, nezaupanje, negativen pogled na svet, nezainteresiranost, izguba položaja v družbi, spolna zloraba in pomanjkanje ljubezni.

***

 KONČNO PRIŠLA DO ČUSTVENE SVOBODE

“Ko sem prvič prišla na EFT tapkanje k Mojci, je bilo moje življenje sesuto na drobne delčke prav na vseh področjih. Za mano je bil lep čas nazaj propadel zakon, izguba službe, propadla veza, da o takratnem zdravstvenem stanju ne govorim. Nisem mogla več voziti svoje dejavnosti, saj moja narava dela zadeva delo z ljudmi, nisem mogla niti več skrbeti za dva majhna otroka, pravzaprav sem sploh stežka skrbela zase. Življenjska energija je bila docela izčrpana in življenje se mi je dobesedno ustavilo 3 mesece preden sem le poiskala pomoč. Vse pa me je pripeljalo do tega, da moram na sebi nekaj korenito spremeniti, da v življenju delam narobe prav vse, česar se lotim. Mojca je iz vse moje zmešnjave takoj potegnila rdečo nit vseh mojih težav in začeli sva delati na lastni samopodoba. Kasneje sva predelali bolečino končane veze, katere ni bilo mogoče skomunicirati tako, da bi se odnos končal v lepi luči. Nazadnje sva predelali še občutek strahu pred neuspehom v karieri. Danes z njeno pomočjo moje življenje teče dalje, kajti dobila sem občutek svoje lastne vrednosti in ponovno našla pot do same sebe. Tako se torej z Mojco in EFT tapkanjem lahko človek po vseh neuspehih zgradi na novo, pravzaprav na temelju lastne samopodobe, ki ni bila zgrajena v otroštvu ali rani mladosti. Človeku samozavest dajejo uspehi, a ta se kmalu zruši, če ni samopodoba takšna, kot bi morala biti. Samopodoba je občutljiva stvar, ki nam ne da vedno popolne moči iz notranjosti, dokler se le-ta ne uredi v celoti. Šele potem dokončno začnemo sami verjeti vase. Izplača se!”

Mojca hvala iz srca!

S spoštovanjem,

Hvala za vaše zaupanje in vse dobro vam želi

Anja B. (35 let)

Njene težave prej: Panični napadi, izčrpanost, grozen strah, osamljenost, zapuščenost, napetost v telesu, propadel zakon, izguba službe, občutek zapuščenosti in praznine.