POPOLNI Z EFT

Zahvaljujem se vam za zanimanje za E-tečaj tapkanja. Vanj sem osebno vložila veliko truda in energije, vključuje pa vse znanje o tapkanju na področju POPOLNI Z EFT. S podobnimi postopki delamo tudi na individualnih EFT terapijah.

E- tečaj tapkanja poteka po prejemu gesla preko moje spletne strani.

Po nakupu pridobite celotno vsebino v trajno last in si jo lahko prenesete tudi na vaš računalnik. E-tečaj POPOLNI Z EFT izvajate kadar želite.

Pozitivni rezultati se bodo pojavili že v prvih urah dela. V primeru, da se vam bo kljub vključenim natančnim zvočnim in tekstovnim navodilom pojavilo kakšno vprašanje, vam bom na razpolago za pomoč po e-pošti ali telefonu.

Izvedeli boste, kako s tapkanjem posegati globoko vase in spremeniti svoje negativne vzorce v podzavesti v pozitivne, brez da bi morali zato obiskovati na stotine delavnic o IZBOLJŠANJU ŽIVLJENJA. Vse to boste deležni iz udobja vašega doma. S tem boste izbrisali negativne dogodke iz vaše preteklosti in vaše težave na mnogih področjih bodo trajno izginile.

V E-tečaju vam bom postregla precej informacij o sami EFT metodi in različnih EFT tehnikah. Našli boste med drugim odgovore in rešitve za vprašanja kot so:

Kako najti notranji mir? Kako doseči, da ne bom več zavidal npr. sosedu, ki ima lepo hišo ali neznancu, ki se vozi z novim avtom? Kako začeti uživati v tem kar imam in ne stalno hrepeneti po nečem novem, boljšem? Itd…

VSEBINA E-TEČAJA

  1. del – Tapkanje brez znanja ne reši nobenega problema.

          Uvod v tapkanje vas bo korak za korakom pripeljal do pravilnih informacij, ki jih lahko uporabite zase ter za svoje najbližje, da v kratkem času dosežete tisto, kar si najbolj želite, brez da bi s tem izgubljali vaš dragocen čas. Naučili se boste kako deluje vaš um in kako s tapkanjem odstraniti posledice vaših neprijetnih občutkov glede hujšanja.

  1. del – E-tečaj tapkanja

             E-tečaj Popolni z EFT: Čas je za ustvarjanje obilja, uspeha in sreče. Zaživite popolno življenje z EFT.

Na koncu E-tečaja pa vas čaka še presenečenje. Razkrila vam bom skrivnostni korak, ki deluje 100 % in sicer kako do pravega uspeha na vseh področjih, tako da boste vzljubili sebe kot še nikoli do sedaj.

POTEK E-TEČAJA

E-tečaj poteka tako, da vas najprej seznani z osnovami tapkanja. V nadaljevanju izvajate tapkanje po zvočnih in tekstovnih navodilih. Vodeni ste korak za korakom, vse do konca.

Z E-tečajem boste tudi izboljšali svojo samopodobo in spremenili svoje življenje na boljše. Prepričana sem, da vam bo E-tečaj koristil.

IZVEDBA NAKUPA

Po nakazilu boste prejeli geslo za E-tečaj in z izvajanjem boste lahko pričeli takoj. E-tečaj pridobite v trajno last. Lahko ga izvajate na moji spletni strani ali pa si prenesete datoteke na vaš računalnik. Izvajate ga iz udobja vašega naslonjača ob poljubnem času. Časovno E-tečaj ni omejen in njegovo izvajanje lahko razdelite poljubno po vaših željah.

USPEH ZAGOTOVLJEN

Prepričana sem, da ste se odločili pravilno in boste prišli do ugotovitve, da je bila investicija v ta E-tečaj najpomembnejša, ki ste jo kadarkoli opravili v vašem življenju.

Vložili boste namreč v svoj notranji mir in zaživeli popolno življenje, ki si ga še kako zaslužite.

S prijaznimi pozdravi.

Mojca