POMANJKANJE STRASTI V ŽIVLJENJU – DOLGOČASJE

dolgcasPOMANJKANJE STRASTI V ŽIVLJENJU – DOLGOČASJE (D.P.)

Človek je edini na tem svetu, ki občuti dolgčas. Gre za pomembno prednost, ki je del dostojanstva, značilnega za ljudi. Ste že videli kakšno žival, ki bi ji bil dolgčas? Dolgčas preprosto pomeni, da vam primanjkuje strasti v življenju. Zavedate se, da vam je dolgčas in da je treba nekaj storiti – zavedate se, da potrebujete nekakšno preobrazbo.

Zakaj se človek dolgočasi? Dolgočasi se zato, ker živi po mrtvih vzorcih in prepričanjih, ki so vam jih vgradili drugi. Odrecite se tem vzorcem in prepričanjih, znebite se jih in zaživite po svoje. S tapkanjem si pridobite strast do življenja.

Ne gre za denar, moč ali prestiž; gre za to kar želite početi globoko v sebi. To počnite, ne glede na rezultate – tako boste pregnali dolgčas.

S tapkanjem vam pomagamo, da se trajno osvobodite starih vzorcev in prepričanj. Postanete bolj iskreni do sebe, začnete se spoštovati in ceniti svojo obstojnost. Z EFT tehniko se osredotočite na tisto, kar v življenju zares želite delati in vas veseli, ne glede na to za kaj gre.

Želite pridobiti več strasti v vaše življenje? Ne odlašajte, prijavite se na individualno tapkanje in osvojite vzorec strasti, ki bo trajal.

This entry was posted on 10 oktobra, 2016, in blog. Bookmark the permalink.