Pogosta vprašanja

Za podrobnosti kliknite na:

KAJ POMENI E-TEČAJ TAPKANJA?

E-tečaj tapkanja je kvalitetno e-izobraževanje, ki vsebuje praktično in uporabno znanje tapkanja za vsako temo posebej.

E-izobraževanje temelji na smernicah ustanovitelja EFT tehnike Gary Craiga. Dodane so tudi novosti, ki so se razvile pri mojih individualnih EFT terapijah v večletnem delu z ljudmi.

KAKO POTEKA E-TEČAJ

E-tečaj poteka preko vašega računalnika. Delate ga iz udobja vašega doma, ko imate čas.

Za E-tečaj ne rabite nobenega posebnega programa. Vso gradivo je dostopno pod geslom na moji spletni strani www.eft.si, ki ga prejmete ob naročilu E-tečaja. Dobite ga v trajno last.

Ker vam tapkanje brez znanja ne reši nobenega problema, vas najprej E-tečaj seznani z osnovami tapkanja. V nadaljevanju pa izvajate tapkanje po zvočnih in tekstovnih navodilih.

KOMU JE NAMENJEN E-TEČAJ?

E-tečaj je namenjen vsem vam, ki se soočate s težavami na vsaj enem od naštetih področij: v ljubezni, pri denarju, pri zdravju, pri hujšanju, pri uspehu, pri izboljšanju samopodobe.

Pri E-tečaju ni starostne omejitve. Lahko ga uporablja cela družina.

E-tečaj je namenjen posebno tistim, ki so se pripravljeni potruditi zase, da bi se počutili resnično dobro in zadovoljno.

KAJ LAHKO OD E-TEČAJA PRIČAKUJETE?

Odkrili boste najbolj učinkovite skrivnosti tapkanja, katere ste si vedno želeli spoznati.

Z E-tečajem se boste rešili svojih neprijetnih občutkov in negativnih vzorcev za vašo konkretno težavo, brez da bi morali zato leta in leta obiskati psihoterapije ali hoditi na hipnozo.

Dobili boste kvalitetno znanje o tapkanju, in tako se boste izognili najpogostejšim napakam in stvarem, ki jih ne smete narediti, ko želite spremeniti svoje življenje na bolje.

Naučili se boste kako hitro in zelo enostavno doseči kvalitetne rezultate.

Znali boste obvladati svoje misli, čustva in posledično svoje telo. Vaše čustveno in fizično zdravje se vam bo izboljšalo, potem ko boste očistili vaše telo nakopičenega stresa. Nič več ne boste imeli neprijetnih simptomov. Prav tako bo vaš spanec vedno miren in sproščujoč.

Z vsebino E-tečaja, ki jo boste prejeli že več let zelo učinkovito pomagam mnogim ljudem spremeniti samopodobo in njihova življenja. Še danes so mi hvaležni.

KDAJ POTEKA E-TEČAJ TAPKANJA?
E-tečaj vam je zmeraj na voljo. Ko ga naročite, dobite potrebno literaturo in ga izvajate kadar imate čas.
KAJ SE ZGODI, KO ZAKLJUČITE E-TEČAJ?
Dobili boste potrdilo o opravljenem E-tečaju tapkanja.
PODPORA E-TEČAJA
Pri E-tečaju tapkanja ste deležni moje podpore. V kolikor boste imeli kakšne težave, vprašanja ali nejasnosti glede E-tečaja, sem vam na voljo na e-pošti info@eft.si ali na telefon 051-780-724.
OSEBNO MENTORSTVO
Za vse ostale, ki si želite popolne osebne preobrazbe na čustvenem in fizičnem nivoju vam je hkrati na voljo tudi osebno mentorstvo. Za več informacij prosim pišite na e-pošto info@eft.si