Odvisnosti

kajenje1Odvisnost je stanje zasvojenega človeka. Delimo jo na psihično in fizično zasvojenost. Obe se kažeta kot bolezenska potreba po določeni snovi. Zasvojenec pogosto svoje potrebe ne more več obvladovati, saj se vedenjski vzorec kmalu začne ponavljati in postane središče njegovega življenja. Odvisnik se odmika od realnega življenja in s tem se pojavijo številne negativne posledice.

Prekinitev zasvojenosti ponavadi povzroči hud duševni pretres.

Če se želite znebiti kakršnekoli zasvojenosti, in ob tem ne doživeti še dodaten duševni pretres ste na pravi poti. Začnite tapkati na zasvojenosti. Korak po koraku in prišli boste do rezultata.

Primer tapkanja za odvisnosti:

Točke za tapkanje najdete na naslovu Točke za tapkanje. V tapkanje nato vključite vašo težavo (npr.: odvisen/a sem od kajenja). 

Karate točka: Kljub temu, da sem odvisen/a od kajenja, se imam vseeno rad/a in se sprejemam.

Na notranji strani obrvi: Odvisen/a sem od kajenja.

Ob istih stavkih nadaljujte s tapkanjem po ostalih končnih točkah telesnih meridianov.

 

Navedeni uvod v tapkanje je samo splošen primer. Tapkanje je specifično za vsakega posameznika.

Naš um je sestavljen iz zavestnega in podzavestnega dela naše osebnosti. S tapkanjem posežemo v čustveni del vaše osebnosti. 

Pri nas boste deležni velikih sprememb v življenju. Na individualni EFT terapiji vam bomo posegali globoko v vašo podzavest. Tako se boste TRAJNO rešili neprijetnih občutkov in starih vzorcev, ne da bi zato morali obiskovati mnogo drugih različnih oblik terapij. Postali boste sproščeni, mirnejši, izboljšal se vam bo spanec, pridobili boste večjo samozavest, obvladati boste začeli svoje misli, občutke, telo in življenje. Pokličite na telefon: 051-780-724 (Mojca Nendl) in si rezervirajte svoj termin ali pišite na e-mail: info@eft.si.