ODPRAVITE STRAH

strah pred hrupomODPRAVITE STRAH (D.P.)

Strah je v ozadju porazov, bolezni in slabih medčloveških odnosih. Ljudje se bojijo preteklosti, sedanjosti, prihodnosti in starosti. Vendar je strah le misel v vašem umu. Misli ovite v močno čustvo strahu se vedno uresničijo.

Poznamo dva osnovna strahova, strah pred padcem in strah pred nenadnim glasnim hrupom. Sta kot nekakšen alarmni sistem, ki vam ga narava omogoči kot sredstvo samoohranitve. Normalen strah je dober, npr: zaslišite, da se vam po cesti približuje avtomobil, zato se umaknete, da preživite. Vaše dejanje premaga trenutni strah pred tem, da bi vas povozili.

Vsi ostali strahovi so neupravičeni. Povzročile so jih vaše negativne izkušnje ali pa ste jih nasledili od staršev, bratov, sester, starih staršev, sorodnikov, učiteljev in vseh drugih, ki so v rosnih letih vplivali na vas.

Velik zakon zamenjave je odgovor na strah. Če ste bolni, si želite zdravja. Če imate preveč kilogramov, si želite vitkosti.

S tapkanjem vam pomagamo preseči kakršen koli strah. Poskusite tehniko EFT in se za vedno znebite strahu ter dovolite sebi, da imate vi moč nad strahom.

This entry was posted on 14 julija, 2016, in blog. Bookmark the permalink.