Prepričanja

blokada v podzavestiPri večini ljudi je razlog za katerokoli težavo podzavestna blokada v obliki negativnega prepričanja. Mnogi se tega ne zavedajo, vendar to predstavlja nepremostljivo oviro do osebnega zadovoljstva. Če imate to blokado, ne glede na to koliko se trudite, ne morete napredovati. Tudi če boste, boste samo začasno. Podzavest je zelo močna in da bi dosegli trajne rezultate, je potrebno odpraviti to blokado – prepričanje.

 

Da vam bo lažje, si predstavljajte, da je vaš problem upor, ki živi v veliki sobi, in ta velika soba je zapečatena z velikimi jeklenimi vrati. Ta velika jeklena vrata so podzavestna blokada oziroma prepričanje, da čez ta vrata ne morete. Tapkati je treba direktno na to blokado. Ne glede na to ali je blokada zavestna ali podzavestna, lahko odprete vrata in potem rešujete ta problem. Dokler ne odprete “vrat”, ne morete reševati stvari, ki se skrivajo za njimi. Tapkanje za vaše prepričanje ni nič drugega kot odprava podzavestnih blokad in delo na vašem dejanskem problemu, ki ga imate.

Primer tapkanja za prepričanje:

Točke za tapkanje najdete na naslovu Točke za tapkanje. V tapkanje nato vključite vašo blokado (npr.: blokada). 

Karate točka: Kljub temu, da sem prepričan/a, da ne morem skozi ta vrata, se popolnoma in globoko sprejemam.

Na notranji strani obrvi: Ne morem skozi ta vrata.

Ob istih stavkih nadaljujte s tapkanjem po ostalih končnih točkah telesnih meridianov.

 

Navedeni uvod v tapkanje je samo splošen primer. Tapkanje je specifično za vsakega posameznika.

Naš um je sestavljen iz zavestnega in podzavestnega dela naše osebnosti. S tapkanjem posežemo v čustveni del vaše osebnosti. 

Pri nas boste deležni velikih sprememb v življenju. Na individualni EFT terapiji vam bomo posegali globoko v vašo podzavest. Tako se boste TRAJNO rešili neprijetnih občutkov in starih vzorcev, ne da bi zato morali obiskovati mnogo drugih različnih oblik terapij. Postali boste sproščeni, mirnejši, izboljšal se vam bo spanec, pridobili boste večjo samozavest, obvladati boste začeli svoje misli, občutke, telo in življenje. Pokličite na telefon: 051-780-724 (Mojca Nendl) in si rezervirajte svoj termin ali pišite na e-mail: info@eft.si.