OBČUTKI RAZOČARANJA

razočaranje2STE RAZOČARANI? (D.P.)

Občutki razočaranja so sestavni del našega življenja, ki so lahko zelo močni, neprijetni in boleči. Prva razočaranja smo doživeli že kot otroci, zaradi posmehovanja sošolcev, zaradi slabih ocen v šoli, zaradi doseganja slabega rezultata pri športni vzgoji,… ali so vam morda starši govorili: pospravi sobo, pospravi posteljo, pospravi posodo. Lahko smo bili razočarani s strani vzgojiteljev, učiteljev ali okolice.
Razočarani smo zaradi reakcij drugih ljudi bodisi, da nam zavidajo, bodisi, da nas želijo kontrolirati ali pa so ljubosumni ali niso tako športno aktivni kot mi, ali niso na delu tako uspešni kot mi. Včasih lahko razočaramo tudi sami sebe, kadar ne dosežemo zastavljenega cilja oziroma delamo delo, s katerim nismo zadovoljni ali imamo partnerja s katerim nismo srečni in dovoljujemo, da nas partner ponižuje, žali, nas želi spremeniti, nam govori kako se moramo obnašati. Včasih si pa želimo samo poskusiti kakšno novo stvar, vendar zaradi strahu, ki je v nas ne poskusimo.

Z EFT tehniko že v nekaj minutah sprostimo občutke razočaranja. S tapkanjem lahko vplivamo na  pretekla razočaranja, ki še danes vplivajo na naše življenje in se ga popolnoma znebimo in začnemo uporabljati moč, ki je v naših rokah. S tapkanjem se sprostimo, opravimo s strahovi in se podamo na pot raziskovaja samega sebe in svojega življenja in si dovolimo doživeti nove in čudovite izkušnje življenja.

This entry was posted on 5 septembra, 2015, in blog. Bookmark the permalink.