Napadi panike

panični napadiZnaki napada panike so: močan občutek strahu, občutek prekletstva in občutek nerealnosti.

Fizični znaki so: hitro bitje srca, težko dihanje, potenje, tresenje, davljenje, bolečine v prsih, vrtoglavica, strah pred izgubo nadzora, strah da bi umrli zaradi srčnega napada ali kapi, strah pred tem, da se bo zgodilo nekaj groznega …

Glavna težava pri paničnih napadih je, da več kot jih imate, bolj vas je strah, da se bodo ponovili in zato se večkrat ponovijo… Vaš glavni strah je strah pred paničnim napadom. Zaradi tega strahu ste ujetnik v lastnem domu, kjer samo čakate, da se napad ponovi. Zaradi tega ne morete delati nobenih planov v življenju. Če trezno pomislite, ni še nihče umrl zaradi napada panike. Mnogi so res končali na urgenci, ampak tam so na vas gledali kot na nekoga, ki se pretvarja. Medicinska rešitev za to je uporaba tablet, ki so za nekatere ljudi dobre, za druge žal ne. Če bi bilo kaj narobe z vašim srcem, bi se to pokazalo z EKG preiskavo. Prav tako, vam lahko z enostavno metodo pregledajo vaše arterije, da se vidi ali so žile zamašene. Dejstvo je, da se boste po medicinskem pregledu bolje počutili. Druga možna rešitev pa so EFT svetovanja.

Primer tapkanja za panični napad:

Točke za tapkanje najdete na naslovu Točke za tapkanje. V tapkanje nato vključite vašo težavo (npr.: strah me je paničnega napada). 

Karate točka: Kljub temu, da me je strah paničnega napada, se popolnoma in globoko sprejemam in se imam rad/a.

Na notranji strani obrvi: Strah me je paničnega napada.

Ob istih stavkih nadaljujte s tapkanjem po ostalih končnih točkah telesnih meridianov.

 

Navedeni uvod v tapkanje je samo splošen primer. Tapkanje je specifično za vsakega posameznika.

Naš um je sestavljen iz zavestnega in podzavestnega dela naše osebnosti. S tapkanjem posežemo v čustveni del vaše osebnosti. 

Pri nas boste deležni velikih sprememb v življenju. Na individualni EFT terapiji vam bomo posegali globoko v vašo podzavest. Tako se boste TRAJNO rešili neprijetnih občutkov in starih vzorcev, ne da bi zato morali obiskovati mnogo drugih različnih oblik terapij. Postali boste sproščeni, mirnejši, izboljšal se vam bo spanec, pridobili boste večjo samozavest, obvladati boste začeli svoje misli, občutke, telo in življenje. Pokličite na telefon: 051-780-724 (Mojca Nendl) in si rezervirajte svoj termin ali pišite na e-mail: info@eft.si.