Motnje dihanja

astmaSem sodijo:
– izkašljevanje in bronhitis,
– težave s sinusi,
– pljučna hipertenzija,
– smrčanje,
– astma,
– pljučni zastoji in
– hripavost.

Mnogi ljudje imajo dolga leta kronične težave s kašljanjem in astmo kot tudi ostale motnje dihanja. Kašljajo vsak dan in ponoči zaradi kašlja ne morejo normalno spati. Po izkušnjah ljudi ugotavljamo, da tapkanje lahko reši težavo s smrčanjem celo med spanjem (žena je tapkala možu, medtem ko je smrčal). Večkrat zapored se je ponavljal isti vzorec, on je smrčal, ona je tapkala in on je prenehal smrčati. To se je do zjutraj večkrat ponovilo. Nekaj dni kasneje je prišla žena za možem v spalnico in ugotovila, da že spi. Bil je popolnoma tiho, tako da se je prestrašila in preverila če sploh še diha. Od takrat se težava s smrčanjem ni ponovila že več mesecev. S tapkanjem ljudje dosegajo odlične rezultate pri odpravi astme. Na začetku se simptomi astme nekoliko izboljšajo, seveda pa še morate uporabljati zdravstvene pripomočke. Po nekaj daljših EFT terapiji (približno eno uro) pa težave z dihanjem popolnoma izginejo. Potrebno je vedeti, da se s tapkanjem odpravlja ne samo fizične ampak tudi čustvene probleme in ravno zato imajo te terapije tako zelo dobre rezultate. Vzroki se lahko skrivajo globoko v preteklosti, npr.: preveč zaščitniška mati, zloraba astme kot izgovor za izogibanje delu, itd … Po izkušnjah se lahko z vzporednim tapkanjem in zmanjševanjem zdravil popolnoma odpravi simptome astme okvirno v dveh tednih.

Primer tapkanja za težko dihanje:

Točke za tapkanje najdete na naslovu Točke za tapkanje. V tapkanje nato vključite vašo težavo (npr.: težko diham). 

Karate točka: Kljub temu, da težko diham, se popolnoma in globoko sprejemam.

Na notranji strani obrvi: Težko diham.

Ob istih stavkih nadaljujte s tapkanjem po ostalih končnih točkah telesnih meridianov.

 

Navedeni uvod v tapkanje je samo splošen primer. Tapkanje je specifično za vsakega posameznika. 

Naš um je sestavljen iz zavestnega in podzavestnega dela naše osebnosti. S tapkanjem posežemo v čustveni del vaše osebnosti. 

Pri nas boste deležni velikih sprememb v življenju. Na individualni EFT terapiji vam bomo posegali globoko v vašo podzavest. Tako se boste TRAJNO rešili neprijetnih občutkov in starih vzorcev, ne da bi zato morali obiskovati mnogo drugih različnih oblik terapij. Postali boste sproščeni, mirnejši, izboljšal se vam bo spanec, pridobili boste večjo samozavest, obvladati boste začeli svoje misli, občutke, telo in življenje. Pokličite na telefon: 051-780-724 (Mojca Nendl) in si rezervirajte svoj termin ali pišite na e-mail: info@eft.si.