MOJA VREDNOST

MOJA VREDNOST (A.Z.)

slika od alenke-moja vrednostKaj je vrednost?
Navadno vrednost primerjaš z denarjem. Tudi izraz sam pomeni koliko denarja boš porabil/a za določeno stvar. Ampak sama beseda ima veliko globji pomen, pa se tega sploh ne zavedaš.
Kaj je tebi vrednost?
Koliko je vreden pogled ljubljene osebe?
Koliko je vreden nasmeh nekomu ki je žalosten?
Zakaj je vrednost omejena samo na materialne dobrine, ko pa v sebi nosiš pravi zaklad in se tega sploh ne zavedaš?
Koliko lahko dobiš za to, da imaš sebe neizmerno rad/a?
Se ti zdijo ta vprašanja pretežka?
Ko govorim o vrednosti, mislim tisto vrednost, ki jo ne moreš kupiti z denarjem. Tisto vrednost, ki jo lahko nesebično razdajaš in razdajaš, in bolj kot jo razdajaš bolj se ti bo vračala. Takšno vrednost je nemogoče kupiti in nemogoče prodati.
Ko se vrneš domov in te tvoja partnerica ali partner nežno pogleda in ne potrebuje nobene besede, samo s pogledom ti pove, da te razume in podpira. In šele, ko si odsoten/a daljši čas in se spomniš tega pogleda teh misli in energije, ki ti jo nameni ljubljena oseba. V tistem trenutku spoznaš vrednost pogleda.
Ko ti oseba, ki je žalostna pokaže, da je obupala nad sabo in ti ji nameniš svoj nasmeh in ji poveš, da jo razumeš in, da je še vedno upanje. Brez besed samo iskren nasmeh v podporo. Kaj nima ta nasmeh neverjetno vrednost!?
Moj namen ni, da sedaj ne smeš imeti rad/a denarja in si privoščiti luksuz. Moj namen je, da spoznaš kakšno vrednost nosiš v sebi in se začneš neizmerno spoštovati in ljubiti. In v tistem trenutku se ti bo izpolnila marsikatera želja. Zakon privlačnosti deluje, ko se prepustiš in verjameš, da si zaslužiš. In dokler ne najdeš notranje vrednosti, ne moreš imeti rad/a sebe in toliko časa ne moreš imeti izobilja, ki si ga zaslužiš. Vse to lahko dosežeš s tapkanjem. EFT tehnika je odlično orodje, da se začneš zavedati popolne vrednosti sebe.