LJUBEZEN JE V ZRAKU

Odločila sem se sprejeti tvoj program (E-tečaj LJUBEZNI), ker sem si želela ljubiti in najti mir glede ljubezni, saj sem imela vedno pomanjkanje čustvene bližine pri starših in posledično tudi nisem privlačila pravega partnerja, ki bi me spoštoval in cenil in bi imel čustva zame. Živela sem v lažeh, da se moram vedno zunanje dokazovati, olepševati in igrati popolno punco kot so želeli doma.

Ko sem začela popolnoma verjeti sebi, se je v meni vse spremenilo. Postala sem bolj preprosta, nehala sem se ličiti, oblačila sem preproste in lepe obleke na spoštljiv način do svojega telesa.

Potem sva se še slišali in dala si mi še nekaj ključnih nasvetov. Vse sem upoštevala in vse se je uresničilo. Veliko sem ponavljala tudi tvoje posnetke.

Čez dva meseca sem bila vodena naj grem na ples sama in naj bom oblečena v temna oblačila brez make-up-a. Odšla sem sproščena in zadovoljna sama s seboj taka kakršna sem. K meni je pristopil fant in sem mu padla v oči, ker sem nekje v kotu sedela sama in mu ni bilo jasno zakaj lepa punca sama sedi. Povabil me je na ples in plesala sva latinsko ameriški ples.

Nato je bil celo noč z menoj in sva plesala in se pol ure pogovarjala. Rekel mi je, da je nekaj začutil po najinem skupnem plesu. Ni znal opisati z besedami, kar vidi na meni in moja energija ga je privlačila. Neverjetno pa je bilo to, da sva imela veliko skupnih povezav s preteklimi izkušnjami z nasprotnim spolom, družino, hobijem in načinom življenja.

Ni se ločil od mene celo noč. Kaj takega nisem izkusila v življenju 10 let od kar plešem plese v dvoje. Z nobenim nisem plesala celo noč.  

Naslednji dan me je povabil na čaj ob jezeru. Redno sva se družila 3 mesece in spoznala, da sva za skupaj. Prvič v življenju sem začutila, da bi me nekdo rad ljubil iz srca na čustven in spoštljiv način. Rekel je, da ni vedel, da bo sploh kdaj tako čutil do katere punce. Oba sva se odločila, da bova stopila v bolj resno trajno razmerje na previden način.

To ti pišem zato, ker ti moram povedati, da se je vse to dogajalo po tvojem programu E-tečaja o ljubezni.

Hvaležna sem, da sem poslušala tvoje posnetke in da sem se naučila nehati dvomiti vase.

Hvala ti, da si pogumna in da delaš to kar delaš s srcem.

Božja ljubezen vse pozdravi in obrne vse slabo v dobro. 

Vse dobro. 

RTM. TR