LJUBEZEN

Zahvaljujem se vam za zanimanje za E-tečaj tapkanja. Vanj sem osebno vložila veliko truda in energije, vključuje pa vse znanje o tapkanju na področju LJUBEZNI. S podobnimi postopki delam tudi na individualnih EFT terapijah.

E- tečaj tapkanja poteka po prejemu gesla preko moje spletne strani.

Po nakupu pridobite celotno vsebino v trajno last in si jo lahko prenesete tudi na vaš računalnik. E-tečaj LJUBEZEN izvajate kadar želite.

Pozitivni rezultati se bodo pojavili že v prvih urah dela. V primeru, da se vam bo kljub vključenim natančnim zvočnim in tekstovnim navodilom pojavilo kakšno vprašanje, vam bom na razpolago za pomoč po e-pošti ali telefonu.

Izvedeli boste, kako s tapkanjem posegati globoko vase in spremeniti svoje negativne vzorce v podzavesti v pozitivne, brez da bi morali zato obiskovati na stotine delavnic o SPREJEMANJU IN DAJANJU LJUBEZNI. Vse to boste deležni iz udobja vašega doma. S tem boste izbrisali negativne dogodke iz vaše preteklosti in vaše težave na področju ljubezni bodo trajno izginile.

V E-tečaju vam bom postregla precej informacij o sami EFT metodi in različnih EFT tehnikah. Našli boste med drugim odgovore in rešitve za vprašanja kot so:

Zakaj jaz ne morem biti srečno zaljubljen/a? Zakaj ne najdem prave osebe zase? Zakaj se moje veze tako slabo končajo oz. so dolgočasne in me ne izpopolnjujejo? Zakaj imam občutek, da samo jaz v zvezi nekaj dajem? Itd…

VSEBINA E-TEČAJA:

  1. del – Tapkanje brez znanja ne reši nobenega problema.

          Uvod v tapkanje vas bo korak za korakom pripeljal do pravilnih informacij, ki jih lahko uporabite zase ter za svoje najbližje, da v kratkem času dosežete tisto, kar si najbolj želite, brez da bi s tem izgubljali vaš dragocen čas. Naučili se boste kako deluje vaš um in kako s tapkanjem odstraniti posledice vaših neprijetnih občutkov glede ljubezni.

  1. del – E-tečaj tapkanja

          Ljubezen: Trajno boste odstranili ovire, ki vam preprečujejo, da bi sprejemali in dajali ljubezen. Ker boste vzljubili sebe, bodo to opazili tudi tisti za katere si to želite in postali boste bolj privlačni in zaželeni.

Deležni boste tudi bonusa zvočnega posnetka (Ljubezen, ki nikoli ne mine).

Na koncu E-tečaja vas čaka še presenečenje. Razkrila vam bom skrivnostni korak, ki deluje 100 % in sicer kako do pravega uspeha pri ljubezni v zelo kratkem času. 

POTEK E-TEČAJA:

E-tečaj poteka tako, da vas najprej seznani z osnovami tapkanja. V nadaljevanju izvajate tapkanje po zvočnih in tekstovnih navodilih. Vodeni ste korak za korakom, vse do konca.

Z E-tečajem boste tudi izboljšali svojo samopodobo in spremenili svoje življenje na boljše. Prepričana sem, da vam bo E-tečaj koristil.

IZVEDBA NAKUPA

Po nakazilu boste prejeli geslo za E-tečaj in z izvajanjem boste lahko pričeli takoj. E-tečaj pridobite v trajno last. Lahko ga izvajate na moji spletni strani ali pa si prenesete datoteke na vaš računalnik. Izvajate ga iz udobja vašega naslonjača ob poljubnem času. Časovno E-tečaj ni omejen in njegovo izvajanje lahko razdelite poljubno po vaših željah.

USPEH ZAGOTOVLJEN

Prepričana sem, da ste se odločili pravilno in boste prišli do ugotovitve, da je bila investicija v ta E-tečaj najpomembnejša, ki ste jo kadarkoli opravili v vašem življenju.

Vložili boste namreč v svoj notranji mir in zaživeli popolno življenje, ki si ga še kako zaslužite.

S prijaznimi pozdravi.

Mojca