LAHKO IZBIRAM

LAHKO IZBIRAM (A.Z.)

slika od alenke- lahko izbiramVedno imaš vsaj dve možnosti. Lahko izkoristiš priložnost, ki se ti ponudi ali pa čakaš in prestopaš na mestu. Lahko si pomagaš iz svojih težav ali pa ostaneš kjer si. Vedno imaš možnosti, tudi kadar si popolnoma na tleh in imaš občutek, da ti nič na tem svetu ne more pomagat. Lahko se prebijaš sam/a ali pa poiščeš nasvet od nekoga, ki mu zaupaš. Vedno imaš možnost, le zavedati se moraš tega. Lahko stokaš in se valjaš v svojih težavah, ali pa pogledaš, kaj lahko spremeniš in to tudi narediš.

Ampak pomembno je, da se zavedaš, da si sam/a ustvarjalec in kreator svojega življenja. In tudi ko ti je najtežje, si ti tisti/a, ki si se odločil/a, da je tvoje življenje takšno. Ne verjameš?!
Pa poglejva, kako se počutiš ko ti gre nekaj narobe? Verjetno si jezen/a razočaran/a in še marsikaj. In če se v tem trenutku vprašaš, zakaj ti gre vse narobe, kakšni so odgovori? V istem trenutku dobiš nešteto odgovorov, zakaj si zaslužiš, da ti gre narobe.
Kje lahko poiščem rešitev kaj lahko spremenim? Kakšne odgovore dobiš?
Vedno imaš vsaj dve možnosti. Katero možnost izbereš pa je odvisno od tebe. In od tega je odvisno kakšno bo tvoje življenje.
Izkoristi svoje možnosti in uživaj življenje. Priporočam ti, da izbereš EFT in izkoristiš neverjetno priložnost, ki ti jo ponujamo.