KAKO IZBOLJŠAMO SAMOZAVEST

mravljica - samozavestKAKO IZBOLJŠAMO SAMOZAVEST? (D.P.)

Ste se kot otroci naučili, da niste dovolj dobri? Je bil kdo v vaši družini, ki vas je nenehno kritiziral? Ne glede na to, kaj ste ali pa kaj niste naredili, rekli ali mislili, ste bili deležni kritike? Se vam v življenju dogajajo stvari za katere se vprašate od kod so se vzele, prišle? Ali se zavedate, da so dogodki v vašem življenju samo odsev vaših misli, besed in dejanj!

Vas pesti prepričanje, da si ne zaslužite, da ne veste kako se imeti radi, ne veste kako bi se sprejeli? Zavedanje negativnega in omejujočega prepričanja je prvi korak spremembam v vašem življenju. Ali se zavedate, da vsa prepričanja, vsi strahovi niso vaši ampak so od vaše mame, očeta, babice, dedka, brata, sestre, okolice, …

Kako izboljšamo samozavest? Da bi se dokopali do globoko ukoreninjenih občutkov, ki izražajo notranjo moč in vero, moramo največkrat energijsko počistiti pri sebi. EFT – tapkanje je pravi način, da začnete čistiti vse tisto, kar vas v življenju omejuje.

S tapkanjem vas naučimo prevzeti odgovornost za vaše življenje. Z EFT – tapkanjem vam pomagamo do zavedanja, da je moč izključno v vaših rokah in da odvržete frustracije in prepričanja ter si zgradite odlično samozavest. Pomagamo vam ustvariti notranji mir, harmonijo, ravnotežje in samozavest bo prišla nato sama od sebe.

This entry was posted on 29 marca, 2016, in blog. Bookmark the permalink.