IZGUBILA SEM ZAPOSLITEV, SEDAJ SE POBIRAM

Sedaj sem stara 28 let in sem nekako od svojega 25 leta pa do sedaj se nekako kontrolirala in izboljšala svoje življenje s prehrano in veliko gibanja, dokler nisem izgubila redne zaposlitve. To pa je bila pri meni pika na i in težave so se ponovile v še hujše napade. Nato pa sem našla na internetni strani EFT metodo in nemudoma poklicala in tako stopila v stik z ga. A., ki je brez problema vzpodbujala moje besede in že je sledilo najino prvo snidenje in tega dneva se bom spominjala dokler se bom zavedala zase.
Nisem mogla verjet, kljub temu, da so mi prijatelji odsvetovali, češ, da je to spet “lari fari” in metanja denarja čez okno, sem poslušala svoje srce in ni mi žal, saj sva z ga. A. začele reševat z metodo EFT moje težave in jih rešujem še naprej z velikim veseljem, saj vedno do sedaj sama sebi dokažem, da se psiha poigrava z mano in da jo z metodo odpravim s tapkanjem.
EFT lahko opravljam kjerkoli in kadarkoli, pa tudi če me kdo gleda postrani, vendar tisti trenutek jaz to rabim in mi pomaga, da se pozdravim in zaživim svoje življenje.
Tudi doma, kadar imam mir in tišino, opravljam metodo EFT, ki deluje kot antibiotik in počasi, počasi z mojo voljo in vztrajnostjo premagujem svoje strahove in dobivam nazaj svoj nasmeh na obrazu in po dolgem času mi bližnji okoli mene govorijo, kako so pogrešali moj nasmeh.
Hvala EFT metodi in hvala vam ga. A. Polona, Domžale