Izguba zaposlitve

TAPKANJE ZA POMOČ PRI SPREMEMBI KARIERE IN ISKANJU NOVE SLUŽBE

izguba zaposlitvePresenetljivo je, kako veliko uporabo imajo ure svetovanja z EFT pri spreminjanju kariere in iskanju nove službe. Po izkušnjah večine ljudi, ki izgubijo službo, ugotavljam, da morajo najprej preboleti obdobje žalovanja. Hiter preskok v hiperaktivnost pri iskanju nove službe ljudem morda na začetku ustreza, vendar to po navadi ne predstavlja rešitve in tudi ne uspešne priprave za novo obdobje v njihovem življenju. Dodatno lahko te ljudi ovirajo razne blokade, negativna prepričanja in negativni občutki. Z intuitivno uro EFT svetovanja lahko te negativne občutke in blokade odpravimo, oseba pa se sprijazni s situacijo v kateri je in si uspešno najde rešitev.

Primer tapkanja, ki lahko pomaga ljudem postati pozitiven pri iskanju nove zaposlitve:

Točke za tapkanje najdete na naslovu Točke za tapkanje. V tapkanje nato vključite vašo težavo (npr.: izguba zaposlitve). 

Karate točka: Kljub temu, da ne morem verjeti, da sem izgubil/a zaposlitev, se popolnoma in globoko sprejemam…

Na notranji strani obrvi: Ne morem verjeti, da sem izgubil/a zaposlitev.

Ob istih stavkih nadaljujte s tapkanjem po ostalih končnih točkah telesnih meridianov.

 

Navedeni uvod v tapkanje je samo splošen primer. Tapkanje je specifično za vsakega posameznika. 

Naš um je sestavljen iz zavestnega in podzavestnega dela naše osebnosti. S tapkanjem posežemo v čustveni del vaše osebnosti. 

Pri nas boste deležni velikih sprememb v življenju. Na individualni EFT terapiji vam bomo posegali globoko v vašo podzavest. Tako se boste TRAJNO rešili neprijetnih občutkov in starih vzorcev, ne da bi zato morali obiskovati mnogo drugih različnih oblik terapij. Postali boste sproščeni, mirnejši, izboljšal se vam bo spanec, pridobili boste večjo samozavest, obvladati boste začeli svoje misli, občutke, telo in življenje. Pokličite na telefon: 051-780-724 (Mojca Nendl) in si rezervirajte svoj termin ali pišite na e-mail: info@eft.si.