HREPENELA SEM PO LJUBEZNI, PO BOLJ GLOBOKI VEZI …

“Bilo je tako težko, da nisem vedela kaj bi sama s sabo. Odpreti se nisem mogla oz. nisem znala, le v sebi sem trpela. Svoje otroštvo vidim samotno in žalostno. Odkar pomnim, sem si želela globljega stika s starši, biti slišana, razumljena in ljubljena. Hrepenela sem po ljubezni, po bolj globoki vezi, kot sem jo imela s svojimi starši. Oni mi tega niso znali dati, saj se z njimi nisem globlje pogovarjala. Umikala sem se v svoj svet, v njem izživljala vse kar mi je manjkalo, a hrepenenje je ostalo. Občutek nemoči se je stopnjeval. Prišel je tudi trenutek, ko sem padla tako globoko v svoj svet negativnosti, da si v enem trenutku nisem več želela živeti. Ko mi je umrla babica, s katero sva bili zelo povezani, sem se odselila od staršev.
V trenutku, ko padeš v neko žalost in jo poglabljaš sam s sabo, te lahko odnese zelo daleč. Če pogledam danes nazaj, ne morem verjeti, kako daleč me je odneslo. Dosegla sem dno. Poiskala sem pomoč EFT terapije pri Mojci. Skupaj sva predelali moje zgodbe iz preteklosti. Dojela sem, da prav na dnu, pod težo žalosti in bremen preteklosti obstaja vsa moč.”
Hvaležna sem za to izkušnjo, zdaj sem našla sebe in vzpostavila se je tudi nova, globoka vez s starši. Zdaj dajem ljubezen sama in to ljubezen dobim vrnjeno.”  Nataša, Trbovlje