HRANA ZA DUŠO

hrana za dušo

HRANA ZA DUŠO (M.N.)

Katera hrana pozitivno vpliva na naše telo, srce, možgane?

Našo dušo hranijo ljubezen do sebe in drugih, smeh, veselje in hvaležnost.

Škodljiva hrana za našo dušo pa so strah, jeza, sovraštvo, različni dvomi, obsojanje, stres… Kadar čutite škodljivo hrano, ki vam ne koristi jo lahko hitro in TRAJNO izbrišete. Tapkanje vam bo prineslo neverjetne rezultate. Poskusite našo hrano, preizkusite EFT. 

Ljubezen do sebe in drugih je zelo močno čustvo in osnovna človekova potreba, ki se lahko pojavi v številnih različnih oblikah. V naši naravi je, da za tisto, kar imamo radi, bolje poskrbimo. Da bi lahko resnično imeli radi druge, moramo najprej imeti radi sebe. Kako to doseči? EFT oziroma tapkanje je prava REŠITEV za vas.

Smeh in veselje sproščata napete mišice in notranjo napetost. Če se smejemo, v našemnasmeh1 telesu prihaja do sprememb, ki jih lahko primerjamo s tistimi, ki nastanejo po lažji obliki telesne aktivnosti. Smeh spodbuja krvni obtok in izboljšuje spanec, zato se lahko telo boljše spočije in obnovi. Smeh je odlična hrana za vašo dušo. Če smo veseli, smo veliko bolj usmerjeni k cilju in smo bolj pozitivni. Če se ne znate poveseliti ali se nasmejati, je to pravi znak, da končno nekaj naredite zase. Tapkanje vas bo pripeljalo do smeha in radosti.

Izražanje hvaležnosti ima zelo veliko moč in pozitivno vpliva na naše dobro počutje. Vsako jutro preden vstanete iz postelje ali vsak večer preden greste spat, zapišite pet ali po potrebi več stvari, za katere ste hvaležni. Če smo hvaležni, popolnoma nezavedno pričakujemo, da se nam bodo zgodile lepe in pozitivne stvari, okrepi pa se tudi naša vera. Tapkanje vam bo pomagalo, da boste hvaležni za vsak trenutek življenja, ki ga doživite.

Nezdrave sestavine hrane za našo dušo na nas ne vplivajo pozitivno. Lahko imajo veliko moč, vendar samo če jim to pustimo. Da se znebite vseh nezdravih sestavin in to TRAJNO vam svetujem obisk individualne EFT terapije.

Če v sebi začutite negativne občutke, kot so strah, jeza, sovraštvo, različni dvomi, obsojanje ali stres, potem je nujno potrebno, da te sestavine TRAJNO odstranite. Če ne veste kako, pridite na EFT terapijo in izkušene terapevtke bomo popolnoma odpravile za vas moteče nezdrave sestavine, katere vam uničujejo dušo.

Strah. Živimo v času, prežetim s strahom in negotovostjo, zato ljudje pogosto čutijo potrebo po tem, da se morajo zavarovati. Strah je najmočnejše negativno čustvo, ki nas blokira, da ne funkcioniramo optimalno.

Jeza, sovraštvo. Jeza hrani sovraštvo. Slednje je lahko usmerjeno proti nam samim ali proti drugim ljudem. V vsakem primeru gre za strupena čustva. Zaradi jeze smo bolj anksiozni, naš krvni tlak je povišan, večkrat nas boli glava, to čustvo pa negativno vpliva tudi na naš krvožilni sistem. Ko se v vas naslednjič začnejo kopičiti čustva jeze in sovraštva, takoj uporabiti tapkanje oziroma EFT.

dvomDvom prestavlja notranji glas, ki nam govori »Ne zmorem«, »Nisem dovolj dober-ra/pameten-na/sposoben-na/lep-a«. Dvom se v naše življenje prikrade popolnoma neopazno, a popolnoma okuži našo dušo. Zaradi dvoma se uničijo upanje, domišljija in sanje. Prekinite enkrat za vselej te vaše dvome, pridete na tapkanje, naučite se EFT tehnike in si TRAJNO zagotovite uspeh, da ste dovolj dobri, da ste vedno na prvem mestu, da se imate dovolj radi, se cenite in spoštujete.

Obsojanje. Nenehno kritiziranje in obsojanje negativno vpliva na našo dušo. »Vse, kar nas moti pri drugih, nam je lahko v veliko pomoč pri razumevanju nas samih.« Oprostite sebi in drugim! Ne zato, ker si zaslužijo odpuščanje, temveč zato, ker si vi zaslužite mir v srcu. Če ne morete oprostiti, vam s pomočjo EFT tehnike pomagamo doseči uspeh, da boste začutili mir v sebi.

Stres je popolnoma potreben, saj nas motivira in aktivira. Težava nastane takrat, kadar nam uide izpodhujšanje nadzora. Stresa ni mogoče vedno v celoti nadzorovati, lahko pa nadzorujemo svoje odzive nanj. Če smo nenehno pod stresom, je raven kortizola v našem telesu ves čas povišana, kar na dolgi rok negativno vpliva na naš imunski sistem. Ko smo pod stresom, ljudje pogosto posežemo tudi po hrani. Odpravite stres z EFT in uspešno hujšajte z EFT.

Svojo dušo »hranite oziroma nahranite« z zdravo hrano, ki vas navdihuje in skrbi za vaše dobro počutje. Izogibajte se sestavinam »nezdrave hrane«, ki v vas ustvarja negativna čustva. Ko je zdrava in močna naša duša, bo tako tudi naše telesno zdravje.

Ne glede na to v kako dobrem fizičnem stanju je naše telo – če znotraj sebe ne čutimo miru, spokojnosti in harmonije, potem je vse zaman. Pozitivna hrana za dušo je torej zelo pomembna. Poslužujte se te hrane. Če je nimate v izobilju, vabljeni na tapkanje oziroma na individualno EFT terapijo.

This entry was posted on 22 julija, 2016, in blog. Bookmark the permalink.