Finance

zapravljanje denarjaRešite svoje finančne težave z EFT tehniko.

Kupite kdaj kakšno stvar, za katero ugotovite, da jo sploh ne bi rabili? Ni pomembno kako draga je vsebina nakupa, pravzaprav vsebina sploh ni pomembna. Glavni problem je to, da vedno zapravljate denar, še posebej ker s tem škodite svojim osebnim financam in povečujete svoje dolgove. Ni pomembno, če se počutite bogatega ali revnega, kajti pretirano zapravljanje lahko škodi še najbogatejšim med vami. Verjetno se zavedate koliko bogatašev je že bankrotiralo. Vprašati se je potrebno, zakaj tako veliko zapravljate?

Zakaj denar izginja?

Zapravljivost je problem, ki je pogosto povezan s samodisciplino, vendar je poleg tega zelo pomemben občutek ob samem nakupovanju. Pomembna so vaša čustva ob tem.

Ugotovljeno je, da imajo ljudje, ki so nezadovoljni s svojim življenjem težave s prevelikimi dolgovi in zapravljivostjo. Občutki ob tem so: ljudje so nesrečni, počutijo se necenjene, izražajo žalost, so zdolgočaseni ali razočarani.

Če ste poskusili s samodisciplino in strogostjo do sebe, a vam ni uspelo, poiskusite poiskati povezave med vašimi čustvi in zapravljanjem. Pri EFT tehniki gre za to, da z besedami izrazite vaše občutke. Medtem ko to počnete, ste zmožni odkriti in odpraviti čustvene blokade, ki se pojavljajo takrat ko zapravljate.

Primer tapkanja za finance:

Točke za tapkanje najdete na naslovu Točke za tapkanje. V tapkanje nato vključite vašo frustracijo (npr.: težave s financami). 

Karate točka: Kljub temu, da imam težave s financami, se imam rad/a in se sprejemam.

Na notranji strani obrvi: Težave imam s financami.

Ob istih stavkih nadaljujte s tapkanjem po ostalih končnih točkah telesnih meridianov.

 

Navedeni uvod v tapkanje je samo splošen primer. Tapkanje je specifično za vsakega posameznika. 

Naš um je sestavljen iz zavestnega in podzavestnega dela naše osebnosti. S tapkanjem posežemo v čustveni del vaše osebnosti. 

Pri nas boste deležni velikih sprememb v življenju. Na individualni EFT terapiji vam bomo posegali globoko v vašo podzavest. Tako se boste TRAJNO rešili neprijetnih občutkov in starih vzorcev, ne da bi zato morali obiskovati mnogo drugih različnih oblik terapij. Postali boste sproščeni, mirnejši, izboljšal se vam bo spanec, pridobili boste večjo samozavest, obvladati boste začeli svoje misli, občutke, telo in življenje. Pokličite na telefon: 051-780-724 (Mojca Nendl) in si rezervirajte svoj termin ali pišite na e-mail: info@eft.si.