EFT TERAPIJE – TAPKANJE

PANIČNI NAPADI IZGINILI

“Povedati vam moram, da v dveh mesecih odkar sem bila pri vas, nisem imela več (paničnega) napada in naj tako tudi ostane. Tako, da se vam iz srca zahvaljujem.”

Alenka P. (44 let)

Njene težave prej: Napadi panike, vrtoglavica, utrujenost, tesnoba, strahovi, fibromialgija.

IZGORELA SEM, NIKOMUR NISEM VEČ ZAUPALA

“Na prvo terapijo sem prišla popolnoma na tleh. Brez volje do življenja. Videla sem samo temne stvari. Vse v življenju je bilo brez pomena. Po prvi EFT terapiji sem bila popolnoma zmedena. Dokler nisem med terapijami spoznala, da je to od EFT terapij. Po tretji EFT terapiji sem se počutila tako dobro, da bi kar poletela. Občutila sem kot, da bi mi voda odtekla iz mene, vse se je sprostilo. Danes se počutim zelo zaželeno in srečno. Ni mi žal, da sem prišla iskat pomoč. Lepo je sedaj.”

Danica K. (65 let)

Njene težave prej: Ljubosumje, strah, izgorelost, odvisnost od hrane, neprestana nervoza, trenutno bila čisto na tleh, nikomur ni zaupala, težko otroštvo, pomanjkanje varnosti in ljubezni, alkoholizem v družini.

OKM – Obsesivno Kompulzivna Motnja

“4 krat sem prišla na EFT terapijo k Mojci. Ko sva tapkali, sva razčistili moja čustva in čutila sem ogromno olajšanje. Vsako uro sem čutila napredek. Resnično mi je terapija pomagala, vse skupaj se je poboljšalo in zelo sem hvaležna za to izkušnjo. Bi priporočala vsem, ki se soočajo z OKM. Meni so vsi simptomi izginili. Hvala Mojca.”

Tjaša Z. (15 let)

Njene težave prej: Strahovi pred smrtjo bližnjih, okužbo, OKM – obsesivno kompulzivna motnja, neprestano štetje, pogosto umivanje rok, ponavljanje določenih ritualov, strah pred višino.

PREMAGALA SEM SLABO SAMOPODOBO

“Draga Mojca!

Na EFT terapijo k vam sem prišla v slabem psihičnem in fizičnem stanju. Po vsaki vaši EFT terapiji sem se počutila boljše in bolj sproščena. Čeprav sem bila prej kar skeptična, sem sedaj, ko sem končala EFT terapije videla, da sem se odločila prav. Kajti premagala sem slabo samopodobo, strah, tesnobo in spremenila vzorce v življenju, ki sem jih imela od otroštva. Velika Hvala!!!!”

Veronika L. (60 let)

Njene težave prej: Jemlje antidepresive, nenehne skrbi, strah, nesproščenost, ni se imela rada, ogromna teža na ramenih, slabi odnosi v družini.