EFT – TAPKANJE

tuširanje čustevVsi se moramo ukvarjati z vsakodnevnim čiščenjem, da lahko učinkovito delamo. To je lahko čiščenje zob, umivanje posode, čiščenje avtomobila, itd. Skrbimo, da se v naši okolici ne nabirajo odpadki do te mere, da bi to za nas lahko postalo nevarno. To delamo nezavedno in samoumevno je, da to počnemo.

Ko pa pridemo do čiščenja čustvenih težav, ki nas zavirajo ali blokirajo, smo večinoma manj skrbni. Ne dovolimo, da se nam na zobeh ne nabere preveč oblog, po drugi strani pa nas ne skrbi, da se v našem energijskem sistemu telesa kopičijo skrbi, žalost, jeza, nezaželena čustva in zamere, z vsemi možnimi škodljivimi posledicami, ki jih te stvari lahko povzročijo.

Svetujem vam, da poleg vsakdanjih fizičnih opravil, začnete tudi s čustvenim čiščenjem. EFT tehnika vam bo pomagala, da bo vaše življenje teklo gladko. EFT terapija bo dosegla globoke, pozitivne in trajne učinke na vseh vaših življenjskih področjih. Tako se vam bo zmanjšal stres, osebno boste napredovali, dosegli boste maksimalno produktivnost.

S tem boste dosegli popolno kontrolo nad vašim življenjem, prevzeli boste odgovornost za svojo čustveno in fizično zdravje in dobro počutje. Osvobodili se boste vseh skrbi, strahov, depresije in dosegli notranji mir.

Na EFT terapiji vam bom pomagala:

– odpraviti blokade in ovire, ki vam preprečujejo, da bi dosegali vaše cilje, bili maksimalno učinkoviti in živeli življenje, kot si ga sami želite,

– ozdraviti vaše neprijetne občutke in stare vzorce iz preteklosti,

– da si oddahnete od fizičnega in čustvenega stresa v vašem življenju,

– da boste dosegli notranji mir, največjo možno učinkovitost, odgovornost in samokontrolo.

Pozabite na preteklost in začnite maksimalno uživati v življenju – v sedanjosti.