EFT – Mojca Nendl

ČE PROTI TEŽAVAM NIČ NE POMAGA, EFT VSE PREMAGA!©

Sem Mojca Nendl, dipl. org., terapevtka za osebne dosežke, svobodna raziskovalka alternativne medicine, specialistka za EFT s strokovnim znanjem tapkanja – EFT tehnike.

Izvajam individualne EFT terapije. Opravljen imam mednarodni certifikat AAMET za tapkanje.

Ljudem pomagam spreminjati njihova podzavestna prepričanja. Pri samem delu dosegam USPEŠNE in predvsem TRAJNE rezultate.

Ponosna sem, da ljudje v relativno kratkem času močno razvijejo svoje potenciale in dosežejo svoje cilje. Trajno se osvobodijo težav, ki pogosto veljajo za neozdravljive (depresija, panični napadi, strahovi, tesnoba, …).

Vesela sem, da lahko komu polepšam življenje, da se reši strahov, da postane bolj samozavesten in da bolj zaupa v življenje.

****

Moja zgodba:

Tehniko tapkanja sem spoznala leta 2005. Nemudoma me je navdušila, saj sem njene učinke videla praktično takoj. Tako sem življenje želela vzeti v svoje roke. Saj sem se do takrat velikokrat počutila manjvredno, odrinjeno in samo. Odkrila sem, da lahko z EFT posegam v svoja podzavestna prepričanja in jih spreminjam. Iz dneva v dan sem čutila, kako napredujem.

Leta 2012 me je doletela prva izkušnja smrti v družini. Umrla mi je oseba, ki sem jo imela neizmerno rada. Ta oseba je bil moj stari ata in edina moška oseba v mojem življenju, ki mi je takrat pomenila vse na tem svetu, saj sem odraščala brez očeta. Znova sem doživela padec v življenju. Ta izkušnja mi je nakazala, da je tista prava pot zame tapkanje, saj sem takrat spet intenzivno posegla po njem. Tako sem se rešila še veliko strahov, za katere sem ugotovila, da me omejujejo, žalostijo, jezijo, izboljšala sem svojo samopodobo in dosegla notranji mir. Moje življenje se je tako začelo hitro spreminjati na boljše, rezultati pa so se začeli kazati praktično “čez noč”.

Danes uživam v preobrazbi, ki sem jo dosegla s pomočjo EFT tehnike. Spremembe, ki sem jih naredila pri sebi se odražajo v mojem konkretnem življenju.

Za sabo imam že več let bogatih individualnih EFT izkušenj z ljudmi. Pomagala sem na tisoče ljudem, ki so si srčno želeli pozitivnih sprememb v življenju in tako prišli iz hudih stisk, depresij, paničnih napadov, ljubosumnosti, anksioznosti, žalovanja, itd… trdno odločeni, da zaživijo v obilju, zdravju, uspehu in so bili pripravljeni premagati svoje blokade, vzorce in negativna razmišljanja ter zasijati v vsem svojem polnem potencialu.

Prepričana sem, da ima vsak izmed nas zmožnost doseči svoj notranji mir, zaživeti v radosti, veselju in ljubezni. Vsakemu sem pripravljena pomagati, da doseže takšno stanje. Najboljša tehnika za dosego tega stanja je EFT tehnika. Dovolite, da do teh pozitivnih sprememb pomagam tudi vam. Na preprost način vam bom trajno rešila vaše težave. Končni rezultat pa bo izboljšanje razpoloženja, življenje polno obilja, ljubezni, zdravja, sreče in notranjega miru.

****

  ZAKAJ BI ODLAŠALI ….

  • Zakaj bi bili utrujeni od življenja, slabo spali, skrbeli za prihodnost?
  • Zakaj bi stali na mestu in bi se vam ponavljali isti stari vzorci, ki se jih nikakor na morete otresti?
  • Zakaj bi dopustili, da bi vam stres, ki se je nakopičil v vašem telesu pustil posledice na vašem zdravju?


NI VAM POTREBNO VEČ ČAKATI. EFT terapija vam nudi fizično in psihično razbremenitev, ki vas bo pripeljala do notranjega miru in do ponovnega zaupanja vase. Z EFT terapijo se vam bo vaše telo povrnilo v stanje dobrega počutja, s tem pa bomo učinkovito preprečili tudi nastanek različnih bolezni.

Začnite čimprej maksimalno uživati v vašem življenju.

Ne odlašajte in me pokličite! Telefon: 051-780-724