E-TEČAJ TAPKANJA

Posamezna tema E-tečaja presega vse izkušnje, ki ste jih kdajkoli doživeli.

Pravzaprav boste lahko dosegli skoraj vse, kar si boste zamislili in na vsakem koraku bom z vami jaz.

E-tečaj tapkanja lahko naročite kadarkoli!

 

 

Za podrobnosti kliknite na:

1.LJUBEZEN

 

 

 

 

Za podrobnosti kliknite na:

 2.DENAR

 

 

 

 

Za podrobnosti kliknite na:

3.ZDRAVJE

 

 

 

Za podrobnosti kliknite na:

4.HUJŠANJE

 

 

 

 

Za podrobnosti kliknite na:

  5.POPOLNI Z EFT

 

 

 

       

POGOSTA VPRAŠANJA O E-TEČAJU

Za podrobnosti kliknite na:

KAJ POMENI E-TEČAJ TAPKANJA?

E-tečaj tapkanja je kvalitetno e-izobraževanje, ki vsebuje praktično in uporabno znanje tapkanja za vsako temo posebej.

E-izobraževanje temelji na smernicah ustanovitelja EFT tehnike Gary Craiga. Dodane so tudi novosti, ki so se razvile pri mojih individualnih EFT terapijah v večletnem delu z ljudmi.

KAKO POTEKA E-TEČAJ

E-tečaj poteka preko vašega računalnika. Delate ga iz udobja vašega doma, ko imate čas.

Za E-tečaj ne rabite nobenega posebnega programa. Vso gradivo je dostopno pod geslom na moji spletni strani www.eft.si, ki ga prejmete ob naročilu E-tečaja. Dobite ga v trajno last.

Ker vam tapkanje brez znanja ne reši nobenega problema, vas najprej E-tečaj seznani z osnovami tapkanja. V nadaljevanju pa izvajate tapkanje po zvočnih in tekstovnih navodilih.

KOMU JE NAMENJEN E-TEČAJ?

E-tečaj je namenjen vsem vam, ki se soočate s težavami na vsaj enem od naštetih področij: v ljubezni, pri denarju, pri zdravju, pri hujšanju, pri uspehu, pri izboljšanju samopodobe.

Pri E-tečaju ni starostne omejitve. Lahko ga uporablja cela družina.

E-tečaj je namenjen posebno tistim, ki so se pripravljeni potruditi zase, da bi se počutili resnično dobro in zadovoljno.

KAJ LAHKO OD E-TEČAJA PRIČAKUJETE?

Odkrili boste najbolj učinkovite skrivnosti tapkanja, katere ste si vedno želeli spoznati.

Z E-tečajem se boste rešili svojih neprijetnih občutkov in negativnih vzorcev za vašo konkretno težavo, brez da bi morali zato leta in leta obiskati psihoterapije ali hoditi na hipnozo.

Dobili boste kvalitetno znanje o tapkanju, in tako se boste izognili najpogostejšim napakam in stvarem, ki jih ne smete narediti, ko želite spremeniti svoje življenje na bolje.

Naučili se boste kako hitro in zelo enostavno doseči kvalitetne rezultate.

Znali boste obvladati svoje misli, čustva in posledično svoje telo. Vaše čustveno in fizično zdravje se vam bo izboljšalo, potem ko boste očistili vaše telo nakopičenega stresa. Nič več ne boste imeli neprijetnih simptomov. Prav tako bo vaš spanec vedno miren in sproščujoč.

Z vsebino E-tečaja, ki jo boste prejeli že več let zelo učinkovito pomagam mnogim ljudem spremeniti samopodobo in njihova življenja. Še danes so mi hvaležni.

KDAJ POTEKA E-TEČAJ TAPKANJA?
E-tečaj vam je zmeraj na voljo. Ko ga naročite, dobite potrebno literaturo in ga izvajate kadar imate čas.
KAJ SE ZGODI, KO ZAKLJUČITE E-TEČAJ?
Dobili boste potrdilo o opravljenem E-tečaju tapkanja.
PODPORA E-TEČAJA
Pri E-tečaju tapkanja ste deležni moje podpore. V kolikor boste imeli kakšne težave, vprašanja ali nejasnosti glede E-tečaja, sem vam na voljo na e-pošti info@eft.si ali na telefon 051-780-724.
OSEBNO MENTORSTVO
Za vse ostale, ki si želite popolne osebne preobrazbe na čustvenem in fizičnem nivoju vam je hkrati na voljo tudi osebno mentorstvo. Za več informacij prosim pišite na e-pošto info@eft.si

 

MNENJA LJUDI O E-TEČAJU

Za podrobnosti kliknite na:

DENAR

Zdaj gledam drugače na denar kot pred tapkanjem. Obenem lažje poravnam vse obveznosti. Zdi se mi, da potrebujem manj stvari kot prej.

***

Vse dobim ob pravem času. Karkoli si zaželim, mi pride na pot. Hvala za ta E-tečaj, res mi je koristil.

***

Izginile so črne misli o denarju. V trgovino grem brez strahu. Prav tako me ni več strah, od kje bom vzel za položnice. B.

LJUBEZEN

Sporočam, da je tema zanimiva, koristna in uporabna ter podana na razumljiv način.

***

Dosegam kar želim, zadeve se vedno ne uredijo v trenutku, kasneje pa skoraj vedno. Na stvari, ki pridejo naproti odreagiram bistveno drugače – mirneje kot prej, je manj razburjanja. Hvala za program je super. Danica

***

Moja izkušnja je zelo pozitivna. Že po prvem in drugem tapkanju sem opazila velik napredek in bila zelo presenečena. Sama se zadnje mesece borim s spomini na travmatično otroštvo, saj vem, da vsa nepredelana in potlačena čustva vplivajo na moje sedanje življenje. Tega sem se najbolj začela zavedati ko sem vstopila v novo partnersko razmerje in prišla do spoznanja, da je res čas za ukrepanje. Brala sem veliko psiholoških člankov in brskala po spletu, dokler nisem naletela na EFT. Zadeva se mi je zdela zanimiva in ker sem se na trenutke počutila že obupano v svoji situaciji, sem bila prepričana, da nimam kaj za izgubiti in sem poskusila. Lara

ZDRAVJE
Takoj ko sem začel uporabljati tapkanje, sem se znebil bolečine v hrbtenici. Skoraj nisem mogel verjeti. Opazil pa sem, da me je drug dan ponovno začela boleti. S tapkanjem sem nadaljeval, saj me je prepričal in prišel do konca. Še zdaj ne čutim nobene bolečine. Šele zdaj vidim, kako me je psihično obremenjevala ena stvar, katera je vplivala na bolečino v moji hrbtenici in sem jo uspešno rešil s tapkanjem. Alojz
HUJŠANJE
Presenečeno sem ugotovila, da sem po tapkanju ohranila težo, ki sem si jo vedno želela.

***

Zaradi debelosti in zasvojenosti s hrano sem imela zelo slabo samopodobo in nizko samozavest. Zdaj ko sem predelala program hujšanja mi je veliko lažje. Dobila sem tudi moč, da se ustavim zvečer, ko me napade lakota. Postala sem bolj zadovoljna sama s sabo. Vzljubila sem svoje telo. Bilo je vredno čakati nekaj časa. Rezultati se poznajo in kar trajajo.

***

V tapkanje nisem verjela, pa sem vseeno poskusila. Takoj po tretjem dnevu sem ugotovila, da sploh več ne razmišljam o hrani kot mojem orožju za tolažbo. Zdaj pa vidim, da res deluje. Brez stresa mi je uspelo preklopiti na bolj zdravo hrano. Z lahkoto gledam domače ko jedo pecivo in sladkarije in sem ponosna nase, ker ne čutim potrebe po zaužitju te hrane.

POPOLNI Z EFT

Tapkanje mi pomaga, ker po njem občutim notranji mir in se tudi navzven spreminjam. Hvala za E-tečaj. A.

***

Kar ne morem verjeti, kako se mi je dvignila samopodoba. Zdaj si bolj zaupam in sem samozavestna. V sebi čutim umirjenost. Opažam, da tudi drugi opazijo na meni razliko. Najbolj vidim, kako se znam postaviti zase pri nasprotnem spolu. Suzana