E-TEČAJ PRIČEVANJA

DENAR

Zdaj gledam drugače na denar kot pred tapkanjem. Obenem lažje poravnam vse obveznosti. Zdi se mi, da potrebujem manj stvari kot prej.

***

Vse dobim ob pravem času. Karkoli si zaželim, mi pride na pot. Hvala za ta E-tečaj, res mi je koristil.

***

Izginile so črne misli o denarju. V trgovino grem brez strahu. Prav tako me ni več strah, od kje bom vzel za položnice. B.

LJUBEZEN

Sporočam, da je tema zanimiva, koristna in uporabna ter podana na razumljiv način.

***

Dosegam kar želim, zadeve se vedno ne uredijo v trenutku, kasneje pa skoraj vedno. Na stvari, ki pridejo naproti odreagiram bistveno drugače – mirneje kot prej, je manj razburjanja. Hvala za program je super. Danica

***

Moja izkušnja je zelo pozitivna. Že po prvem in drugem tapkanju sem opazila velik napredek in bila zelo presenečena. Sama se zadnje mesece borim s spomini na travmatično otroštvo, saj vem, da vsa nepredelana in potlačena čustva vplivajo na moje sedanje življenje. Tega sem se najbolj začela zavedati ko sem vstopila v novo partnersko razmerje in prišla do spoznanja, da je res čas za ukrepanje. Brala sem veliko psiholoških člankov in brskala po spletu, dokler nisem naletela na EFT. Zadeva se mi je zdela zanimiva in ker sem se na trenutke počutila že obupano v svoji situaciji, sem bila prepričana, da nimam kaj za izgubiti in sem poskusila. Lara

***

Ko je bil prvi dan E-tečaja na temo Ljubezen za mano, so bili občutki zanimivi. Stvari so se začele spreminjati. Po 14 dneh sem prišla čez celo vsebino E-tečaja. Opazila sem bistveno izboljšanje odnosov z najbližjimi in tudi s sodelavci v službi. Manj sem se pritoževala nad njimi. Postalo mi je jasno, da vse dobro v življenju izhaja iz ljubezni, saj se zdaj končno imam raje kot prej, okolica pa se je pozitivno spremenila. Petra, Vrhnika

***

Odločila sem se sprejeti tvoj program (E-tečaj LJUBEZNI), ker sem si želela ljubiti in najti mir glede ljubezni, saj sem imela vedno pomanjkanje čustvene bližine pri starših in posledično tudi nisem privlačila pravega partnerja, ki bi me spoštoval in cenil in bi imel čustva zame. Živela sem v lažeh, da se moram vedno zunanje dokazovati, olepševati in igrati popolno punco kot so želeli doma.

Ko sem začela popolnoma verjeti sebi, se je v meni vse spremenilo. Postala sem bolj preprosta, nehala sem se ličiti, oblačila sem preproste in lepe obleke na spoštljiv način do svojega telesa.

Potem sva se še slišali in dala si mi še nekaj ključnih nasvetov. Vse sem upoštevala in vse se je uresničilo. Veliko sem ponavljala tudi tvoje posnetke.

Čez dva meseca sem bila vodena naj grem na ples sama in naj bom oblečena v temna oblačila brez make-up-a. Odšla sem sproščena in zadovoljna sama s seboj taka kakršna sem. K meni je pristopil fant in sem mu padla v oči, ker sem nekje v kotu sedela sama in mu ni bilo jasno zakaj lepa punca sama sedi. Povabil me je na ples in plesala sva latinsko ameriški ples.

Nato je bil celo noč z menoj in sva plesala in se pol ure pogovarjala. Rekel mi je, da je nekaj začutil po najinem skupnem plesu. Ni znal opisati z besedami, kar vidi na meni in moja energija ga je privlačila. Neverjetno pa je bilo to, da sva imela veliko skupnih povezav s preteklimi izkušnjami z nasprotnim spolom, družino, hobijem in načinom življenja.

Ni se ločil od mene celo noč. Kaj takega nisem izkusila v življenju 10 let od kar plešem plese v dvoje. Z nobenim nisem plesala celo noč.  Naslednji dan me je povabil na čaj ob jezeru. Redno sva se družila 3 mesece in spoznala, da sva za skupaj. Prvič v življenju sem začutila, da bi me nekdo rad ljubil iz srca na čustven in spoštljiv način. Rekel je, da ni vedel, da bo sploh kdaj tako čutil do katere punce. Oba sva se odločila, da bova stopila v bolj resno trajno razmerje na previden način.

To ti pišem zato, ker ti moram povedati, da se je vse to dogajalo po tvojem programu E-tečaja o ljubezni.

Hvaležna sem, da sem poslušala tvoje posnetke in da sem se naučila nehati dvomiti vase. Hvala ti, da si pogumna in da delaš to kar delaš s srcem. Božja ljubezen vse pozdravi in obrne vse slabo v dobro.

Vse dobro. RTM. TR

ZDRAVJE

Takoj ko sem začel uporabljati tapkanje, sem se znebil bolečine v hrbtenici. Skoraj nisem mogel verjeti. Opazil pa sem, da me je drug dan ponovno začela boleti. S tapkanjem sem nadaljeval, saj me je prepričal in prišel do konca. Še zdaj ne čutim nobene bolečine. Šele zdaj vidim, kako me je psihično obremenjevala ena stvar, katera je vplivala na bolečino v moji hrbtenici in sem jo uspešno rešil s tapkanjem. Alojz

***

EFT uporabljam predvsem ob napadih migrene, kjer je (vsaj pri meni) res zelo učinkovita pomoč, saj do glavobola niti ne pride in ne potrebujem močnih analgetikov.

Že nekaj časa me mučijo bolečine v kolenskih vezeh, a se na EFT nisem niti spomnil. Pred dnevi sem pa probal tapkat še za to težavo – in glej ga zlomka boljše je.  A.B.

***

HUJŠANJE

Presenečeno sem ugotovila, da sem po tapkanju ohranila težo, ki sem si jo vedno želela.

***

Zaradi debelosti in zasvojenosti s hrano sem imela zelo slabo samopodobo in nizko samozavest. Zdaj ko sem predelala program hujšanja mi je veliko lažje. Dobila sem tudi moč, da se ustavim zvečer, ko me napade lakota. Postala sem bolj zadovoljna sama s sabo. Vzljubila sem svoje telo. Bilo je vredno čakati nekaj časa. Rezultati se poznajo in kar trajajo.

***

V tapkanje nisem verjela, pa sem vseeno poskusila. Takoj po tretjem dnevu sem ugotovila, da sploh več ne razmišljam o hrani kot mojem orožju za tolažbo. Zdaj pa vidim, da res deluje. Brez stresa mi je uspelo preklopiti na bolj zdravo hrano. Z lahkoto gledam domače ko jedo pecivo in sladkarije in sem ponosna nase, ker ne čutim potrebe po zaužitju te hrane.

POPOLNI Z EFT

Tapkanje mi pomaga, ker po njem občutim notranji mir in se tudi navzven spreminjam. Hvala za E-tečaj. A.

***

Kar ne morem verjeti, kako se mi je dvignila samopodoba. Zdaj si bolj zaupam in sem samozavestna. V sebi čutim umirjenost. Opažam, da tudi drugi opazijo na meni razliko. Najbolj vidim, kako se znam postaviti zase pri nasprotnem spolu. Suzana

***

Hvaležna sem za vaš E-tečaj. Zelo je nadzorno razdelan in všeč so mi zvočni posnetki. Zelo mi pomaga. M.P.

***

Sporočam, da je tema zanimiva, koristna in uporabna ter podana na razumljiv način.

***

Pred slabim mesecem sem pri vas naročil E-tečaj Popolni z EFT. Poglobil sem se v vsako poglavje posebej in ga predelal. Vsak dan po tapkanju mi tekoči dogodki pokažejo, koliko sem kakšno snov oziroma občutek predelal in napredoval na posameznem področju. Ovire, ki so se mi prej zdele visoke, zdaj brez težav premagujem.

Z E-tečajem tapkanja grem naprej in mi je zanimivo kaj vse se skriva v naših globinah.