Depresija

slaba samopodobaAljaž pravi, da že skoraj desetletje trpi za depresijo. To je zelo močno vplivalo na kvaliteto vsake njegove zveze in celo na kvaliteto celega njegovega življenja. Bil je izoliran od sveta, ob tem je zelo trpel in s tem je bila povezana tudi njegova nizka samopodoba. To ga je prisililo, da se je močno poglobil vase in se soočil s svojimi notranjimi strahovi. Vse bi naredil, da bi lahko zaživel normalno in da bi bil ponovno spet srečen. Potem se je udeležil na nekaj individualnih ur z EFT, ki so mu spremenile življenje. Do uspeha ni prišel takoj, potreboval je kar nekaj truda in potrpežljivosti. Na koncu mu je uspelo najti samega sebe. Počutil se je odlično in bil zadovoljen sam s sabo. To se je tudi odrazilo v odnosih z drugimi ljudmi.

Normalno je, če imate občasno občutke skrbi, strahu ali negativne misli. Npr.: normalno je, da ste zaskrbljeni, če imate pred sabo pomemben razgovor z vašim šefom. Veliko ljudi ima te male skrbi in so sposobni s tem normalno živet.

Na drugi strani so ljudje, ki imajo stalne težave z depresijo. Konstantno čutijo intenzivni strah na različnih področjih, npr.: stalno se bojijo, kaj si bodo drugi ljudje mislili o njih, zelo se bojijo, da bi se osramotili, ali pa da bi se ponižali v javnosti, stalno mislijo, da bi se morali dokazovati, obenem pa niso zmožni tega storiti, izogibajo se odnosov z drugimi ljudmi. Vse našteto ima hude posledice na kvaliteto življenja. Na videz izgledajo normalni, v njih pa se stalno bije čustveni boj iz katerega ne vidijo izhoda. Počutijo se kot žrtve. Vedno privlačijo negativne dogodke.

Če imate tudi vi podobne simptome, kot je depresija – tapkajte, ali pa se obrnite na naše izkušene EFT svetovalke.

Primer tapkanja za depresijo:

Točke za tapkanje najdete na naslovu Točke za tapkanje. V tapkanje nato vključite vašo težavo (npr.: za vse sem odgovoren/a sam/a). 

Karate točka: Kljub temu, da sem za vse odgovoren/a sam/a, se popolnoma in globoko sprejemam.

Na notranji strani obrvi: Za vse sem odgovoren/a sam/a.

Ob istih stavkih nadaljujte s tapkanjem po ostalih končnih točkah telesnih meridianov.

 

Navedeni uvod v tapkanje je samo splošen primer. Tapkanje je specifično za vsakega posameznika.

Naš um je sestavljen iz zavestnega in podzavestnega dela naše osebnosti. S tapkanjem posežemo v čustveni del vaše osebnosti. 

Pri nas boste deležni velikih sprememb v življenju. Na individualni EFT terapiji vam bomo posegali globoko v vašo podzavest. Tako se boste TRAJNO rešili neprijetnih občutkov in starih vzorcev, ne da bi zato morali obiskovati mnogo drugih različnih oblik terapij. Postali boste sproščeni, mirnejši, izboljšal se vam bo spanec, pridobili boste večjo samozavest, obvladati boste začeli svoje misli, občutke, telo in življenje. Pokličite na telefon: 051-780-724 (Mojca Nendl) in si rezervirajte svoj termin ali pišite na e-mail: info@eft.si.