ŠOKANTNI REZULTATI, VENDAR BOSTE NAD NJIMI NAVDUŠENI

SPREMENILI STE MI ŽIVLJENJE

To je moje pričevanje po EFT terapiji. Z ženo sva obiskovala psihoterapijo. Vsak mesec po 1x. To je trajalo eno leto. Imava 3 otroke. Oba sva stara med 30 do 40 let. Bil sem ljubosumen na ženo, a za moje pojme ne pretirano. Ljubosumje se mi je pojavilo le takrat, kadar je šla zvečer ven in se pozno vrnila domov. Res je, da sem včasih zaradi tega tudi ponorel. Zaradi otrok se mi njeno ponočevanje namreč ni zdelo primerno. Dnevi so minevali, skrbi pa so se nakopičile. Tako se je v meni nabralo ogromno jeze in polno neznanih občutkov.

Čutil sem tudi veliko krivde. Za vse kar sem se lotil, sem imel občutek, da nisem naredil prav. Razmišljal sem tudi o ločitvi. Žena je bila vedno bolj nervozna. Kadarkoli sem kam šel, je nastal problem.  

Po psihoterapijah, ki sva jih obiskala, se moji občutki niso spremenili in tudi pri ženi nisem opazil bistvenih sprememb.

Ravno nasprotno pa sem doživel na EFT terapiji. Odločil sem se, da poskusim sam brez moje žene. EFT terapijo sem obiskal 4 x. Že po prvi uri, sem občutil olajšanje v telesu. Doma so moji otroci rekli, če sem kaj popil, da sem tako dobre volje. Iz dneva v dan sem se počutil boljše. Komaj sem čakal na ponovno terapijo, saj sem takoj videl spremembe. Posledično pa se nisem spremenil samo jaz, ampak tudi otroci in žena. Zdaj se vsi boljše razumemo. Zdi se mi tudi, da drugače komuniciramo.

Imam sezonsko delo. Moja strast in veselje pa je bilo povezano z nečim drugim. Poklical me je prijatelj in mi ponudil občasno delo. Ponudil mi je ravno to, kar je bila moja strast. Priložnost sem zgrabil z obema rokama. Čeprav me je bilo obenem malo strah. Ampak v notranjosti sem bil prepričan, da to moram sprejeti. Vse se je zgodilo nenadoma, prej pa leta in leta nič.

Še zdaj sem hvaležen, da mi je na pot prišla terapija tapkanja, saj bi se mi brez te pomoči življenje odvijalo precej slabše. BR

***

TESNOBA IN PANIČNI NAPADI

Pogosto sem doživljala tesnobe, ki so se velikokrat razvile v panični napad. Poklicala sem EFT pomoč in prvo vprašala ali je to rešljivo. Dobila sem odgovor da je in izvedela, da bom za to potrebovala največ dve uri EFT terapije. Kar nisem mogla verjeti. Naročila sem se na EFT terapijo. Res so se napovedi uresničile. Teden dni kasneje sem opazila, da tesnobe sploh nisem več čutila, o paničnem napadu ni bilo niti sledu več. Tako sem vedela, da mi je prva ura EFT terapije že občutno pomagala in spremenila življenje. Če sem iskrena mi je od prej ostalo še zelo malo občutkov negotovosti in strahu, vendar so prisotni v občutno manjši meri. Naročila sem se še na eno terapijo, saj sem si želela, da to popolnoma izgine. Zelo sem zadovoljna. Vsakemu, ki ima kakršnekoli psihične težave, bi to priporočala. EFT terapija, ki jo je izvajala Mojca je bila zame kot da bi se mi od srca odvalila težka skala. Hvala še enkrat. K.T.

***

Vedno ko sem doživel kakšno spremembo, sem ob njej občutil strah in paniko ter poleg tega še bolečine v srcu. Ko je zazvonil telefon, sem se še posebej ustrašil, ne glede na to kdo je klical. Strah se je začel stopnjevati. Obiskal sem nekaj priznanih terapevtov na področju psihoterapije. Vsi so mi obljubljali lepe rezultate. Vendar jih kljub vztrajanju po določenem času še ni bilo videti. Hotel sem priti do izboljšanja, zato sem po internetu brskal dalje. Naletel sem na tapkanje in poskusil. Na začetku se mi je princip tapkanje zdel enostaven. Mislil sem, da tako enostavna zadeva že ne more rešiti mojo bolečino in strah. Zato me je hitro izboljšanje počutja precej presenetilo. Ko sem po terapiji odhajal domov, mi je ravno zazvonil telefon. Pogledal sem ga in se oglasil. Sploh nisem dojel, da bi začutil bolečino v srcu ali kakšen strah. Takoj sem vedel, da mi je tapkanje pomagalo.  Klemen

***

Takoj po prvi uri je bilo vidnih nekaj sprememb. V moji glavi je bilo boljše, počutila sem se bolj mirno, ni bilo tistega pritiska kot prej. Čutila sem pomirjenost telesa, prej sem se tresla kot “frišen puding”. Ugotavljam, da se mi je počutje na splošno zelo izboljšalo. Hvala za teh nekaj EFT terapij. Ž.