ODPRAVITE PODZAVESTNI ODPOR

ovireOVIRE NA POTI K POPOLNOSTI – ODPRAVITE PODZAVESTNI ODPOR Z EFT TEHNIKO (M.N.)

Kaj je podzavestni odpor?

Prestavljajte si ročno elektronsko napravo, npr. kasetofon. Ta kasetofon potrebuje baterije. Zelo pomembno je, da so baterije pravilno vstavljene. In tako kasetofon brezhibno deluje. Kaj pa se zgodi, če baterije vstavite napačno? Kasetofon ne bo deloval, je tako? Obnašal se bo, kot da smo mu odstranili baterije.

Ravno to se dogaja tudi vam, kadar v vašem energijskem sistemu telesa prihaja do podzavestnega odpora. Imate napačno vstavljene baterije. To ne pomeni, da odpoveste popolnoma, ampak na določenih področjih ne napredujete več.

Podzavestni odpor je razlog, zakaj nekatere bolezni postanejo kronične in se slabo odzivajo na zdravljenje. Zaradi njega nekateri tako težko shujšajo ali opustijo substance, ki povzročajo odvisnost.

Odpravite podzavestni odpor

Podzavestni odpor povzročajo uničujoče misli o sebi in negativno razmišljanje, kar se navadno dogaja podzavesti in s tem zunaj našega zavedanja. V povprečju se pojavlja v približno 40 odstotkih časa.

Se pravi poglavitni vzrok je torej negativno razmišljanje. Celo najbolj pozitivno razmišljujoči ljudje s seboj tovorijo podzavestne negativne samouničevalne misli. Rezultat temu je podzavestni odpor. Bolj kot so take misli prodorne, bolj smo nagnjeni k temu, da se začnemo podzavestno upirati.

Ste se že kdaj vprašali….

– zakaj je tako težko premagati depresijo?

– zakaj je tako težko premagati odvisnost?

– zakaj športniki padejo v krizo?

– zakaj včasih sami sebe sabotiramo?

– zakaj včasih zdravljenje traja tako dolgo? …

Razlog je torej v energijskem sistemu telesa. Včasih smo sami sebi najhujši sovražnik in ne dosežemo novih ciljev, ki si jih tako iskreno želimo. Se vsi večkrat sprašujemo, zakaj ne naredimo koraka, ki bi nas pripeljal do nujnih sprememb. Trik je v tem, da nam podzavest preprečuje spremembe, kot bi delovali z zategnjeno ročno zavoro.

Ta razlog lahko zdaj trajno odpravimo.

Tehnika doseganja čustvene svobode ali EFT deluje predvsem na področju podzavestnega odpora. Odpravimo ga tako, da tapkamo po meridianskih točkah in si govorimo: Kljub temu, da imam (kaj)________ se popolnoma sprejmem in se spoštujem. S to izjavo naj bi izničili podzavestni odpor. Ko pa tega odpora ni več, lahko s tapkanjem odpravimo motnjo.

This entry was posted on 3 novembra, 2016, in blog. Bookmark the permalink.