KAKO PREBOLETI BIVŠEGA

kako preboleti bivšegaKAKO PREBOLETI BIVŠEGA (D.P.)

Konec zveze je pogosto boleče obdobje. Mogoče pomislimo, da “nisem dovolj dober⁄ra” in se radi kaznujemo, ker druga oseba ne želi več biti z nami. Zato tudi mislimo, da je z nami kaj narobe. Tako lahko postanemo tudi obupani. Vse zveze so za nas izkušnje iz katerih se učimo. Doživetja, čas, energijo delimo toliko časa, dokler zmoremo. Ko napoči čas ločitve, ne vztrajajte pri izpeti romantični vezi le zato, da si se izognili bolečemu slovesu.

Ko se preneha psihično in čustveno izrabljanje druge osebe, nastopi čas, ki je za vas čustveno boleč, vendar se začne tudi novo, drugo obdobje, ko se posvetite samo sebi, izpolnjujete svoje želje in hrepenenja, življenje vam nudi možnosti za nove doživljaje.

Proslavljanje je lahko obdobje globoke hvaležnosti za lepe skupne čase in obdobje priznanja, da smo se iz razmerja mnogo naučili. V tem času bodite do sebe nežni in razumevajoči. To ni konec sveta; to je začetek novega obdobja.

Ko želite ustvariti novo razmerje, je zelo pomembno, da najprej očistimo ali razrešimo staro. Če nenehno govorite ali razmišljate o stari ljubezni, še niste svobodni, da bi začeli novo.

S tapkanjem dosežemo, da je obdobje prebolevanja razpadle veze lažje, manj čustveno boleče. S tapkanjem vam pomagamo, da postanete zadovoljni sami s sabo, nato pa začnete z novo zvezo. Z EFT vam pomagamo tudi, da postanete dovolj srečni, da vam novo razmerje za srečo ni potrebno.

This entry was posted on 13 marca, 2016, in blog. Bookmark the permalink.